Kennedy Challenge

De Kennedymars in Someren, die ieder jaar in het eerste weekend van juli plaatsvindt, gaat niet door in verband met de geldende coronamaatregelen. Om wandelliefhebbers toch een uitdaging te bieden, is de Kennedy Challenge ontstaan. Op deze pagina leggen we je uit wat de challenge inhoudt en bieden we je de mogelijkheid om direct in te schrijven.

Direct inschrijven
Mini Kennedymars Challenge
Screenshots delen

Kennedy Challenge

  • Gratis online inschrijven
  • Bepaal zelf je route(s)
  • Maak je eigen startnummer aan via deze link
  • Loop 80 kilometer in de maand juli (4 juli t/m 31 juli)
  • Houd je wandelingen bij in een sport- of gezondheidsapp
    • Runkeeper, Strava, Fitbit of de standaard gezondheidsapp op je telefoon
  • Maak screenshots van je opgeslagen wandelingen en deel ze via deze link
  • Je ontvangt van ons een digitale herinnering aan het voltooien van de Kennedy Challenge.

De startceremonie terug kijken
Vanwege de Coronamaatregelen was het niet mogelijk om een evenement te organiseren zoals we dat normaal doen. De Kennedy Challenge is echter wel officieel geopend op 4 juli en dat was live te volgen via SIRIS en YouTube. Heb je het gemist? Kijk het dan terug via de link hieronder.

Livestream Kennedy Challenge

Onze route lopen
Onze route lopen? Dat kan! Vanzelfsprekend kunnen wij niet de faciliteiten en beveiliging bieden die we normaal wel kunnen bieden. Daarom willen we de lopers die onze route willen gaan lopen adviseren om de route in stukken te lopen en er voor te zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Daarnaast willen we je vragen ten allen tijden op het voetpad of fietspad te lopen en gevaarlijke situaties te vermijden.

Kennedymars 2020 Routeformulier
Rondje Someren 2020 Routeformulier


Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren