Vrijwilliger

Kom jij ons helpen?

Aanmelden als vrijwilliger   Vrijwilligers platform

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen; zonder de belangeloze inzet van onze vrijwilligers is het organiseren van een Kennedymars gewoon niet mogelijk. Onze vereniging telt op dit moment ongeveer 180 leden. Van deze leden is ongeveer 1/3 het gehele jaar actief bezig met de voorbereidingen voor de Kennedymars, onze blokleden. De overige leden zijn vooral rondom het Kennedymarsweekend actief betrokken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Om alles in goede banen te leiden hebben we tijdens het Kennedymarsweekend in totaal tussen de 600 en 650 vrijwilligers nodig. Vele handen maken licht werk!

Hoe mooi is het om binnen het vrijwilligerswerk je competenties tot hun recht te laten komen of ervaring op te doen in het besturen van een vereniging en het organiseren van activiteiten. Veel werkgevers kijken bij het selecteren van nieuwe personeelsleden ook naar de ervaringen binnen het vrijwilligerswerk. Wij van JOEK zijn erg trots en dankbaar dat we jaarlijks over deze grote aantallen vrijwilligers beschikken. En juist omdat het om deze grote aantallen gaat, blijven we ook steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dus, heb je zin om jouw steentje bij te dragen aan dè gezelligste Kennedymars van Nederland en hét grootste evenement van Someren?

Vanaf de vrijdagavond voor de Kennedymars tot en met de maandag na de Kennedymars is er enorm veel werk te verzetten. Op vrijdagavond zijn in en rondom Someren al vele vrijwilligers op pad om alles klaar te zetten voor de benodigde wegafzettingen. De eerste afzettingen zijn namelijk op zaterdagochtend al nodig voor de Mini Kennedymars. Het gehele weekend èn Someren dorp zal dan geel kleuren met de shirtjes van onze vrijwilliger. Je komt ze dan overal tegen en dat gaat door tot ruim na de finish op zondagavond.

Een greep uit alle vrijwilligersactiviteiten:

  • Inschrijven van deelnemers (zaterdagavond & zondagmorgen)
  • Medailles uitdelen in de finish tent (zaterdag & zondag)
  • Bewaken van alle wegafzettingen (zaterdag & zondag)
  • Post bemanning; uitdelen fourage (zaterdag & zondag)
  • Rijden van pendeldiensten en bezemwagens (zondag)
  • Opruimen van de route (zondagmiddag & maandag)

Aanmelden kan vanaf april houdt onze Social media kanalen in de gaten om te zien wanneer deze starten.

Klik hier om u aan te melden!

In het aanmeldformulier vult u uw persoonsgegevens in, het aantal personen dat u aanmeldt en klikt u gemakkelijk door wanneer u tijdens het weekend zou willen helpen op de door ons aangegeven tijden. Na het aanmelden ontvangt u van ons een bevestigings e-mail met daarin uw taken. Voorafgaand aan het Kennedymars weekend ontvang u van ons nog een e-mail met alle praktische informatie.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren