FAQ

  • Wat zijn de kosten voor een kraam, grondplaats of standwerker?
   Een kraam kost 60 euro, elke volgende 50 euro. Een standplaats kost 50 euro, elke volgende 40 euro. Een standplaats zonder kraam van ongeveer 2.5 meter kost 35 euro voor standwerkers. De kramen worden standaard voorzien van een dekzeil. Heeft u een speciale wens (hoekplaats, auto achter de kraam, dezelfde plaats als vorig jaar, etc.) geeft u dat dan aan onder “wensen” bij uw inschrijving.

 

  • Wanneer ben ik een standwerker?
   Als je de te verkopen goederen met je eigen ‘show’ aan de man brengt.

 

  • Wanneer krijg ik de bevestiging dat ik geplaatst ben?
   Pas eind juni ontvangt u van ons uw kraamnummer. Via de mail krijgt u na de inschrijving gelijk een bevestiging dat wij uw inschrijving hebben ontvangen en vervolgens een mail met de vraag voor betaling.

 

  • Kan ik het alleenrecht krijgen op een bepaald te verkopen product?
   Nee, niemand krijgt het alleenrecht. Toch proberen we als organisatie te voorkomen dat er “teveel van hetzelfde” staat. Dit is niet goed voor de markt en niet goed voor uw omzet!

 

  • Heb ik dezelfde plaats als vorig jaar?
   Indien u dit heeft aangegeven op het inschrijfformulier houden wij hier zeker rekening mee en doen wij ons uiterste best om u diezelfde plaats toe te kennen.

 

  • Wat betaal ik als hobbyist voor een kraam/standplaats?
   Hiervoor moet u altijd contact opnemen met de marktmeester.

 

  • Hoe vind ik de markt in Someren op de marktdag?
   Als u Someren binnenrijdt let dan op de borden “markt”. Dan wordt u naar de ingang van het centrum geleid waar medewerkers van de markt staan om u op te vangen en u naar uw standplaats te leiden. U kunt in uw navigatie “Vaarselstraat 31, Someren” invoeren om dit te vergemakkelijken.

 

 • Hoe neem ik als ik toch nog vragen heb contact op met de marktmeester?
  U kunt altijd contact opnemen met de marktmeester Bert-Jan via de email, markt@kennedymars.nl.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren