Veelgestelde vragen

 • Hoe kom ik aan mijn startbewijs?
  Als je online ingeschreven en betaald hebt dan kun je je startbewijs afhalen bij het inschrijfbureau op de dag van de mars op vertoon van de bevestigingsmail. Het inschrijfbureau bevindt zich achter het gemeentehuis en het is open van 17:00 tot 20:00 uur op zaterdag en vanaf 6:00 uur op zondag. Afhalen van startbewijzen kan tevens op de zaterdag voorafgaand aan het weekend van de Kennedymars op het Wilhelminaplein in Someren (10:00 tot 15:00 uur)

 

 •  Moet ik persoonlijk mijn startbewijs ophalen?
  Nee, dit hoeft niet. Men mag zijn of haar startbewijs ook door iemand anders op laten halen. Geef in dat geval wel even een printje van de bevestigingsmail mee.

 

 • Ik heb geen bevestiging per e-mail ontvangen, kan ik nu toch mijn startbewijs ophalen?
  Mogelijk is de bevestigingsmail in je spam folder terecht gekomen. Indien je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de organisatie. Noteer voor de zekerheid je inschrijfnummer, dat voorkomt wachttijden bij het inschrijfbureau.

 

 • Ik heb een e-mail ontvangen met de melding dat de betaling bij het inschrijven niet gelukt is. Ben ik wel goed ingeschreven?
  Als je GEEN e-mail met bevestiging van inschrijving (inclusief inschrijfnummer) hebt ontvangen ben je niet goed ingeschreven. Mocht de betaling in eerste instantie niet gelukt zijn en later alsnog, dan kan het zijn dat je meerdere e-mails hebt ontvangen; zowel een e-mail die zegt dat de betaling niet gelukt is, als een een bevestiging van de inschrijving. In dat geval is de inschrijving alsnog goed doorgekomen.

 

 • Starttijden
  –   Starttijd Kennedymars: 20:00 uur
  –   Starttijd Rondje Someren: 7:00 uur

 

 • De minimumleeftijd voor deelname Kennedymars
  De minimumleeftijd voor deelname aan de Kennedymars is 16 jaar. Jongere deelnemers in de leeftijd tussen 14 en 16 jaar kunnen ook deelnemen, echter slechts onder verantwoordelijkheid en continue begeleiding van een volwassene van 18 jaar of ouder.

 

 • Is het mogelijk om in een rolstoel deel te nemen aan de Kennedymars?
  Het is een Rolstoelgebruiker toegestaan deel te nemen aan de Kennedymars, indien hij de snelheid zoveel mogelijk aanpast aan de wandelaar, zijnde ongeveer 6km per uur.

 

 • De minimumleeftijd voor deelname Rondje Someren 
  De minimumleeftijd voor deelname aan het Rondje Someren is 12 jaar. Ook daar geldt dat eventuele deelname door jongere deelnemers enkel en alleen is toegestaan onder verantwoordelijkheid en continue begeleiding van een volwassene van 18 jaar of ouder.

 

 • Waar kan ik mijn auto parkeren?
  Voor de wandelaars is er een speciale parkeerplaats ingericht. Op deze parkeerplaats kunnen de deelnemers van de Kennedymars en van het Rondje Someren gratis parkeren. Voor slechts 1 euro worden wandelaars vanaf hier naar de startplaats gebracht. Op zondagmiddag worden de wandelaars als service gratis teruggebracht naar deze parkeerplaats. Let op! Deze service geldt alleen voor deelnemers van de Kennedymars of het Rondje Someren.

 

 • Editieshirt
  Het speciale editieshirt is tot en met 31 mei te bestellen in onze shop. De editieshirts worden medio juni per post verzonden of zijn af te halen tijdens de voorinschrijvingen op de zaterdag voorafgaand aan het weekend van de Kennedymars op het Wilhelminaplein in Someren (10:00 tot 15:00 uur).

 

 • Zichtbaarheid deelnemers
  De deelnemers aan de Kennedymars wordt sterk aangeraden reflecterende dan wel goed zichtbare signalen en/of kleding te dragen.

 

 • Ik heb me reeds ingeschreven voor de Kennedymars of het Rondje Someren maar ik kan om redenen niet mee doen aan de tocht. Kan ik mijn geld terug krijgen?
  Wij kunnen helaas niet aan de vraag voldoen om geld terug te storten. In het door u ondertekende reglement is op nummer 3 opgenomen: “Vóór de start van de Kennedymars Someren moet het inschrijfgeld voldaan zijn. Als een reeds ingeschrevene om wat voor reden dan ook niet kan of wil deelnemen, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats”.
  Wat wel mogelijk is: uw inschrijving (+ t-shirt en medaille gravering) doorgeven aan een ander. Wij kunnen dan uw gegevens omzetten in de gegevens van diegene die in plaats van u gaat wandelen. U kunt dan onderling de financiële zaken afronden. U kunt hiervoor een email sturen naar inschrijfbureau@kennedymars.nl.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren