Goede Doelen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle deelnemers die zich inzetten voor een goed doel en een actie geïnitieerd hebben. Veelal lopen zij de Kennedymars dan ook om op die manier geld in te zamelen en een goed doel te steunen. Als organisatie van de Kennedymars bieden wij hen de kans om dit onder de aandacht te brengen via de website.

Loop jij de Kennedymars of het Rondje Someren dit jaar voor een goed doel? Wij schenken hier graag extra aandacht aan. Meld je goede doel aan door een email te sturen naar info@kennedymars.nl. Op deze pagina plaatsen we een overzicht van alle deelnemers die zich inzetten voor een goed doel en een actie geïnitieerd hebben.

Maartje Wijnen loopt voor meer onderzoek naar Hemofilie

Maartje gaat 80 km lopen omdat zij graag meer bekendheid wil geven aan Hemofilie. Vorig jaar april 2017 is bij haar zoon Lenn hemofilie A geconstateerd. Hemofilie is een afwijking in de bloedstolling. Door deze aangeboren afwijking in de bloedstolling duurt de vorming van een korstje bij mensen met Hemofilie langer dan normaal. Hemofilie is een chronische ziekte en komt alleen voor bij jongens.

Ik wil graag geld inzamelen voor het jaarlijkse weekend weg voor alle Hemofilie patiënten en voor nog meer onderzoek naar Hemofilie. Daarvoor ga ik 80 km lopen tijdens de Kennedymars!! Dus doneer nu!! www.doneer-aan-nvhp.nl

Lees het hele verhaal hier: https://bit.ly/2jZUoGx

 

Mika loopt voor Gambia

Hoi allemaal, ik ben Mika Joiner en ik ben 6 jaar. Op 7 juli ga ik in Someren de mini Kennedymars lopen. Deze wandeltocht is 8km lang. Geïnspireerd door mama die ‘s nachts de 80km gaat lopen en door de verhalen van opa en oma die net in Gambia zijn geweest wil ik graag geld inzamelen voor de 25 kinderen in het tehuis van Les Amis de Gambie. Ik ben op zoek naar mensen die mij willen sponsoren om zo een leuk bedrag bij elkaar te krijgen om de kinderen lekker te verwennen met bijvoorbeeld ijs of verse meloenen.

Bekijk mijn verhaal en sponsor mij via mijn site www.mikalooptvoorgambia.wordpress.com

Rian van Moorsel loopt voor Stichting MS Research

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben Rian en heb sinds 1995 Multiple Sclerose. Vaak schrikken mensen bij het woord MS. Niet verwonderlijk, want meestal wordt gedacht aan patiënten die in een rolstoel zitten en erg beperkt zijn. Gelukkig heeft Rian een milde vorm van MS en is zij daarom in staat de Kennedymars te lopen.

Maar ook zij komt soms in situaties terecht dat een kuur haar er weer bovenop moet helpen. Tijdens zo’n kuur ziet zij dan wat MS doet met mensen. En dat is de reden dat zij deze actieloop doet: geld inzamelen voor de Stichting MS Research. Zodat onderzoek gedaan kan worden naar de oorzaak van MS. Want die is nog steeds niet gevonden. Meer info: www.inactievoorms.nl

Tatjana Jacobs loopt voor Les Amis de Gambie

Tatjana Jacobs gaat op 7 en 8 juli wederom deelnemen (haar laatste keer was 8 jaar geleden) aan de Kennedymars in Someren.

Tatjana loopt voor het kindertehuis in Gambia. Hiervoor zoekt zij nog sponsors die haar met een bedrag per kilometer of met een vast bedrag na succesvol finishen willen helpen.

Volg haar op www.tatjanalooptvoorgambia.info en
http://www.lesamisdegambie.com/NL_Home.html

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren