Goede Doelen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle deelnemers die zich inzetten voor een goed doel en een actie geïnitieerd hebben. Veelal lopen zij de Kennedymars dan ook om op die manier geld in te zamelen en een goed doel te steunen. Als organisatie van de Kennedymars bieden wij hen de kans om dit onder de aandacht te brengen via de website.

Jouw goede doel op deze pagina?

Loop jij dit jaar mee met de Kennedymars of het Rondje Someren voor een goed doel? Wil je dat jouw inzet en steun vermeld worden op onze pagina en sociale media kanalen? Dat kan! Maak een actiepagina aan waarop je geld kunt inzamelen voor het goede doel van jouw keuze. Deel vervolgens jouw actiepagina, inclusief een korte beschrijving van waarom je loopt voor dit doel en een leuke foto, met ons (pr@kennedymars.nl). Wij zullen jouw initiatief met trots delen!

 

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren