Goede Doelen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle deelnemers die zich inzetten voor een goed doel en een actie geïnitieerd hebben. Veelal lopen zij de Kennedymars dan ook om op die manier geld in te zamelen en een goed doel te steunen. Als organisatie van de Kennedymars bieden wij hen de kans om dit onder de aandacht te brengen via de website.

Loop jij de Kennedymars of het Rondje Someren dit jaar voor een goed doel? Wij schenken hier graag extra aandacht aan. Meld je goede doel aan door een email te sturen naar info@kennedymars.nl. Op deze pagina plaatsen we een overzicht van alle deelnemers die zich inzetten voor een goed doel en een actie geïnitieerd hebben.

Ik loop de Kennedymars! Door middel van deze tocht wil ik mensen warm maken om een donatie aan Kika te doen. Ik vraag iedereen of ze een bedrag willen doneren via deze site.
Daarmee hoop ik een bijdrage te kunnen aan het goede wat Kika voor ogen heeft.

Steun jij Patrick ook? Klik hier 

He just wants to Be(e) free again…

Lieve mensen,

Wij (Helen, Felix en Vojta) staan 7 juli voor de allereerste keer aan de start van de Kennedymars als team “He just wants to Be(e) free again”. En dat doen we niet zomaar. Wij willen graag geld inzamelen voor Joshua Verhoeven (35) die graag zijn leven terug wil.

Waarom? In 2010 kwam Joshua na jaren ziek zijn, thuis te zitten. Diagnose: chronische Lyme en co-infecties, waaronder Bartonella. Einde ook van zijn eenmanszaak. Hoewel Joshua een verzekering had, erkent de verzekeraar niet dat Joshua ziek is en betaald niets uit. Dus naast ziek zijn heeft hij ook geen inkomen meer.

Sindsdien speelt het leven van Joshua zich voornamelijk af in bed of op de bank. Zenuw-, bot-, en spierpijn, extreme vermoeidheid, inspanningsintolerantie, gewrichtsklachten, neurologische klachten en ga zo maar door…

Daarom wil zetten wij ons graag in om te proberen een bijdrage te leveren aan de € 35.000,- die Joshua nodig heeft voor een baanbrekende behandeling bij Dr. Klinghardt van het Sophia Health Institute in Seattle, Amerika, of een behandeling in Duitsland. Behandelingen wordt niet vergoed door de zorgverzekering!
Een laatste kans op herstel voor Joshua.

Wij zouden het supertof vinden als jullie ons willen steunen door iets te doneren voor onze deelname aan de Kennedymars. Alle donaties, hoe klein ook, zijn welkom en kunnen gestort worden op rekening NL16RBRB 0939 6990 79 t.n.v H. Vereijken. Alles donaties komen 100% ten goede aan Joshua.

Alvast veel dank, mede namens Joshua!

Helen, Felix en Vojta

Stichting Ambulancewens

Net als andere jaren loop ik de kennedymars ook dit jaar weer voor stichting ambulancewens nederland. Ik ben als verpleegkundige, vrijwilliger bij deze stichting en wij vervullen laatste wensen voor mensen die terminaal ziek en/of bedlegerig zijn.

Hiervoor hebben wij 7 eigen ambulances tot onze beschikking en wij werken met 270 collega’s om al deze wensen mogelijk te maken. Waar een wens ook heen gaat en wat de patiënt ook wil, dit gebeurd altijd geheel kosteloos! Dus ook geen kilometervergoeding of wat dan ook, ook niet als de wens naar het buitenland gaat. Veel wensen zijn binnen de landsgrenzen, maar ook daar buiten is geen enkel probleem en ook kosteloos.

Ik kan hier wel 300 bladzijdes over vol schrijven maar dat zal ik maar niet doen. als jullie meer willen weten dan help ik jullie maar al te graag aan meer informatie. Ik loop niet om sponsorgeld maar loop in kleding van de stichting, zoals jullie weten is wandelen een sociale sport en heb je onderweg heel veel aanspraak van collega wandelaars, door te lopen in kleding van de stichting heb je dan meteen een mooi gespreksonderwerp waar ik maar al te graag veel over vertel, bijkomend voordeel is dat het dan allemaal wat sneller lijkt te gaan! Meer info vind je op: https://www.ambulancewens.nl/

Veteranen Search Team

Ik ben Danny Blüemink een oud beroeps militair van de Koninklijke marechaussee en tevens lid van het veteranen search team. Dit team zoekt in samenwerking met de politie naar vermiste personen in Nederland. Het veteranen search team is opgericht tijdens de zoekactie naar Anne Faber.  Na deze zoekactie zijn wij nog 4 keer ingezet door de politie . de politie spreekt vol lof over onze inzet en werkwijze en zullen wij naar alle waarschijnlijkheid vaker ingezet gaan worden door de politie.  www.veteranensearchteam.nl

Omdat dit team uit vrijwilligers bestaat en het  een non-profit organisatie is, zijn wij afhankelijk van giften donaties sponsoring voor het aanschaffen van gereedschap voeding transportmiddelen etc.  Zodat wij ons werk nog beter kunnen uitvoeren.

Ik ben hiervoor een inzamelingsactie begonnen door een sponsorloop tijdens de Nijmeegse vierdaagse  te lopen. Dit wordt mijn eerste Kennedymars.

Lees meer en steun Danny op zijn actiepagina

 

Actie team Verhagen SamenLoop voor Hoop

In het weekend van 1 en 2 September zal Sint-Oedenrode in het teken staan van SamenLoop voor Hoop. Piet en Sandra Verhagen die hun zo geliefde vrouw/moeder hebben verloren aan kanker,  willen graag aan de Kennedymars mee doen om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Piet loopt voor de 10e keer en Sandra voor de 1e keer de wandeltocht van 80km. Steun Piet en Sandra met een gift, zodat we samen kunnen strijden tegen kanker.

U kunt uw gift storten op bankrekeningnummer:
NL 10 RABO 0323083692 o.v.v. team Verhagen Sint-Oedenrode

Lopen voor Nica-Friends

Op 8 juli gaan wij, Sandra en Kim, het Rondje Someren (40 km) van de Kennedymars lopen. Maar niet zomaar, wij gaan lopen voor Nica-Friends. Wij zijn beiden in Nicaragua geweest en waren erg onder de indruk van dit land. We hebben met eigen ogen mogen zien hoe mooi, maar ook hoe arm dit land is en hoe hard ze daar onze hulp nodig hebben. Lees het hele verhaal hier.

Help jij mee? Iedere donatie is welkom, groot of klein! Doneren kan gemakkelijk via deze link. Alvast bedankt namens Sandra en Kim!

Maartje Wijnen loopt voor meer onderzoek naar Hemofilie

Maartje gaat 80 km lopen omdat zij graag meer bekendheid wil geven aan Hemofilie. Vorig jaar april 2017 is bij haar zoon Lenn hemofilie A geconstateerd. Hemofilie is een afwijking in de bloedstolling. Door deze aangeboren afwijking in de bloedstolling duurt de vorming van een korstje bij mensen met Hemofilie langer dan normaal. Hemofilie is een chronische ziekte en komt alleen voor bij jongens.

Ik wil graag geld inzamelen voor het jaarlijkse weekend weg voor alle Hemofilie patiënten en voor nog meer onderzoek naar Hemofilie. Daarvoor ga ik 80 km lopen tijdens de Kennedymars!! Dus doneer nu!! www.doneer-aan-nvhp.nl

Lees het hele verhaal hier: https://bit.ly/2jZUoGx

 

Mika loopt voor Gambia

Hoi allemaal, ik ben Mika Joiner en ik ben 6 jaar. Op 7 juli ga ik in Someren de mini Kennedymars lopen. Deze wandeltocht is 8km lang. Geïnspireerd door mama die ‘s nachts de 80km gaat lopen en door de verhalen van opa en oma die net in Gambia zijn geweest wil ik graag geld inzamelen voor de 25 kinderen in het tehuis van Les Amis de Gambie. Ik ben op zoek naar mensen die mij willen sponsoren om zo een leuk bedrag bij elkaar te krijgen om de kinderen lekker te verwennen met bijvoorbeeld ijs of verse meloenen.

Bekijk mijn verhaal en sponsor mij via mijn site www.mikalooptvoorgambia.wordpress.com

Rian van Moorsel loopt voor Stichting MS Research

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ben Rian en heb sinds 1995 Multiple Sclerose. Vaak schrikken mensen bij het woord MS. Niet verwonderlijk, want meestal wordt gedacht aan patiënten die in een rolstoel zitten en erg beperkt zijn. Gelukkig heeft Rian een milde vorm van MS en is zij daarom in staat de Kennedymars te lopen.

Maar ook zij komt soms in situaties terecht dat een kuur haar er weer bovenop moet helpen. Tijdens zo’n kuur ziet zij dan wat MS doet met mensen. En dat is de reden dat zij deze actieloop doet: geld inzamelen voor de Stichting MS Research. Zodat onderzoek gedaan kan worden naar de oorzaak van MS. Want die is nog steeds niet gevonden. Meer info: www.inactievoorms.nl

Tatjana Jacobs loopt voor Les Amis de Gambie

Tatjana Jacobs gaat op 7 en 8 juli wederom deelnemen (haar laatste keer was 8 jaar geleden) aan de Kennedymars in Someren.

Tatjana loopt voor het kindertehuis in Gambia. Hiervoor zoekt zij nog sponsors die haar met een bedrag per kilometer of met een vast bedrag na succesvol finishen willen helpen.

Volg haar op www.tatjanalooptvoorgambia.info en
http://www.lesamisdegambie.com/NL_Home.html

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren