Veelgestelde vragen

 • Is het mogelijk om mezelf online in te schrijven?
  Het is mogelijk om je online in te schrijven, dit kan via de webshop. Je kunt je ook inschrijven tijdens de voorinschrijvingen en daginschrijvingen.
 • Hoe laat en waar is de start van de Mini Kennedymars?
  Om 12.00 uur is de start van de Mini Kennedymars op het Wilhelminaplein te Someren. De route van de Mini Kennedymars vind je hier.
 • Moet ik als ouder ook een startkaart kopen?
  Als ouder of begeleider koop je geen startkaart maar een begeleidersbandje. Met dit begeleidersbandje mag je meelopen en heb je recht op het eten en drinken onderweg. Het begeleidersbandje is te koop tijdens de voorinschrijvingen en de daginschrijving.
 • Bij wie kan ik me melden als ik mijn startkaart verloren ben?
  Mocht je je startkaart verloren zijn gedurende dag, dan kun je je melden bij de inschrijf/uitschrijftent van de Mini Kennedymars. Mocht deze tent niet meer aanwezig zijn op het plein en heb je de startkaart nodig voor het spelen van de spelletjes op het Wilhelminaplein, dan kun je je melden bij de Infobalie van de Kennedymars op het Wilhelminaplein.
 • Waar kan ik de EHBO vinden?
  De EHBO’ers lopen gedurende het evenement rond op het Wilhelminaplein in Someren. Je kunt je ook melden in het gemeentehuis, dat aan het Wilhelminaplein grenst. Ingang: hoofdingang aan de voorkant.
 • Heb ik een startkaart nodig om deel te mogen nemen aan de spelletjes op het plein?
  Het is belangrijk dat je beschikt over een startkaart om deelname te mogen doen aan de spelletjes op het plein. Beschik je niet of niet meer over een startkaart dan kun je je melden bij de infobalie na het startschot van 12.00 uur.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren