Sponsor worden

Kennedymars Someren is een begrip. Dit grootse evenement wordt al meer dan 50 jaar door vele vrijwilligers in samenwerking met de gemeente en de Somerense horeca met veel succes georganiseerd. Het eerste weekend van juli staat in Someren dan ook altijd in het teken van dit enorme volksfeest. De voorbereidingen zijn in volle gang, achter de schermen draait de organisatie op volle toeren en in de pers wordt er al meer en meer aandacht aan besteed. De verwachtingen zijn weer hoog gespannen.

U bent als ondernemer (in)direct betrokken bij dit evenement, immers hoe meer mensen er op de been zijn, hoe meer kans er is om uw business aan te prijzen. U bent – denken wij – dan ook gebaat bij een hoge mate van exposure. Tijdens de Kennedymars te Someren, waar gemiddeld 30.000 bezoekers komen, is daar geen gebrek aan en zijn er mogelijkheden te over om dit te doen. Mede door de trouwe sponsoren is het mogelijk dat we dit geweldige evenement jaarlijks weer kunnen organiseren.

De sponsorcommissie
De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het sponsorbeleid. Zij onderhouden contact met bestaande sponsoren en houden zich bezig met werving van nieuwe sponsoren. Mocht u overwegen om het evenement als sponsor bij te willen staan, dan is een vrijblijvend gesprek altijd mogelijk en zullen wij u in detail toelichten wat de mogelijkheden van sponsoring inhouden.

We verwelkomen u graag als deelnemer, toeschouwer en/of mogelijk als sponsor in het eerste weekend van juli.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Mail dan naar sponsoring@kennedymars.nl.

Met vriendelijke groet,

Niels Zwinkels
Boris de Lau

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren