Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Bezoekers van de Kennedymars kunnen parkeren in het dorp. Let op, de normale verkeers- en parkeerregels gelden ook tijdens de Kennedymars!

De volgende parkeerplaatsen zijn dichtbij het centrum van Someren:

  • Parkeerplaats Verdonckstraat
  • Parkeerplaats Postelpark
  • Parkeerplaats De Diepsteeckel, Witvrouwenbergweg
  • Parkeerplaats Mariaschool, Laan ten Roode
  • Parkeerplaats De Ruchte, Kloosterweg

Wandelaars parkeerplaats
Voor wandelaars is er een speciale parkeerplaats ingericht: P1. Als loper parkeer je gratis op de lopersparkeerplaats. Voor slechts €1,- p.p. word je naar de start op het Wilhelminaplein gebracht. Op zondag tussen 09.00 uur en 16.00 uur word je door pendelbusjes gratis terug gebracht naar de lopersparkeerplaats.
Openingstijden parkeerplaats: zaterdag van 16.00-22.00u, zondag 06.00-18.00u. Adres: Loovebaan 35 Someren. Uitsluitend voor wandelaars rijdt er een pendelbus van en naar het centrum.

Extra parkeerplaats bezoekers

Aan de Cipres, vlakbij zwembad de Diepsteeckel, wordt een extra parkeerplaats ingericht voor bezoekers. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Acaciaweg. Volg de pijlen op de rotondes om deze parkeerplaats te bereiken.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren