Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Om de Kennedymars veilig te laten verlopen zijn er in het weekend diverse afsluitingen in Someren, Asten, Ommel, Vlierden, Deurne, Helmond, Mierlo, Lierop, Someren-Eind en Someren-Heide.

Geen inrijstickers meer!
Voorgaande jaren was de bebouwde kom van Someren grotendeels afgesloten tijdens de Kennedymars. Dat is vanaf 2018 jaar niet meer het geval. Dit betekent dat Someren een stuk beter toegankelijk is tijdens de Kennedymars. Er zijn ook geen inrijstickers meer nodig om het centrum van Someren te kunnen bereiken. Deze worden dan ook niet meer verspreid. Bezoekers van de Kennedymars kunnen parkeren in het dorp. Let op, de normale verkeers- en parkeerregels gelden ook tijdens de Kennedymars!

De volgende parkeerplaatsen zijn dichtbij het centrum van Someren:

  • Parkeerplaats Verdonckstraat
  • Parkeerplaats Postelpark
  • Parkeerplaats De Diepsteeckel, Witvrouwenbergweg
  • Parkeerplaats Mariaschool, Laan ten Roode
  • Parkeerplaats De Ruchte, Kloosterweg

Wandelaars parkeerplaats
Voor wandelaars is er een speciale parkeerplaats ingericht: P1. Als loper parkeer je gratis op de lopersparkeerplaats. Voor slechts €1,- p.p. word je naar de start op het Wilhelminaplein gebracht. Op zondag tussen 09.00 uur en 16.00 uur word je door pendelbusjes gratis terug gebracht naar de lopersparkeerplaats.
Openingstijden parkeerplaats: zaterdag 6 juli van 16.00-22.00u, zondag 7 juli 05.00-18.00u. Adres: Loovebaan 35 Someren. Uitsluitend voor wandelaars rijdt er een pendelbus van en naar het centrum.

Op deze kaart zie je de doorkomsttijden van de wandelaars op zaterdag 6 & zondag 7 juli door het centrum van Someren.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger