Prijzen en tijden

Om mee te doen met de Mini Kennedymars heb je een startkaart (of een begeleidersbandje) nodig. Met deze startkaart kun je onderweg stempels verzamelen en krijg je bij de verschillende posten onderweg wat te eten en te drinken. Bij de finish krijg je op vertoon van een volle startkaart een Mini Kennedymars medaille.

De Inschrijfmogelijkheden

  • Voorinschrijving: zaterdag 22 en zaterdag 29 juni 2019 bij de Joek infostand op het Wilhelminaplein. Houd voor de tijden de Facebookpagina in de gaten.
  • Daginschrijving: zaterdag 6 juli 2019 bij de JOEK infostand op het Wilhelminaplein.

De Inschrijfkosten

Hieronder een overzicht van de prijzen voor de startkaarten.

  • Kinderen tijdens voorinschrijving: € 3,00
  • Kinderen tijdens daginschrijving: € 5,00
  • Ouders en begeleiders: € 2,50*

 

Groepskorting

Zijn jullie met een groep van meer dan 20 personen? Dan krijgen jullie 10% korting op de startkaart. Let op: dit geldt alleen tijdens de voorinschrijving.

Startpakket

Ieder jaar wordt er een nieuw startpakket samengesteld, waarin onder andere een startkaart, een keycord en een gadget zitten. De leuke gadgets zijn bijvoorbeeld een stoere zonnebril, leuke sleutelhanger of een handige drinkwaterzak voor onderweg. De prijs van het startpakket kan variëren per editie.

* Ouders/begeleiders

Wij hanteren een begeleidersbandje speciaal voor ouders en begeleiders die met kinderen meelopen tijdens de Mini Kennedymars. Met dit bandje kunt u tijdens de wandeling net als de kinderen gebruik maken van alle faciliteiten onderweg. Deze bandjes zijn verkrijgbaar tijdens de voorverkoop op het Wilhelminaplein of voorafgaand aan de start van de Mini Kennedymars op 06 juli. Een bandje kost €2,50 en is verplicht voor elke ouder of begeleider die meeloopt.

De JOEK Inschrijfstand

De JOEK inschrijfstand zal geopend zijn op twee voorverkoopdata en natuurlijk voor daginschrijving en is te vinden op het Wilhelminaplein in Someren. Houd de website en Facebook pagina in de gaten voor de voorverkoopdata van de aankomende Mini Kennedymars.

  • Zaterdag 22 juni: 10:00 – 15:00
  • Zaterdag 29 juni: 10:00 – 15:00
  • Zaterdag 6 juli: 10:00 – 12:00

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren