De Rabobank Meet & Greet

De Rabobank Meet & Greet

Ook dit jaar kunnen bezoekers en wandelaars elkaar ontmoeten op de Rabobank Meet & Greet post, bij sporthal De Postel. Op het grasveld naast de sporthal wordt een fijne plek gecreëerd, waar wandelaars kunnen uitrusten en supporters kunnen ontmoeten onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Lokale ondernemers De Proeftuin, Bakkerij van de Mortel en Groenteboer Bart Adriaans zorgen voor al dit lekkers. Dit is tevens de enige post op de route die ook toegankelijk is voor supporters. Zij kunnen de wandelaars hier ontmoeten en een hart onder de riem steken door ze aan te moedigen voor de laatste 20 kilometers.

Dit jaar maak je hier ook kans op een mooie prijs, namelijk toegangskaarten voor de Efteling! Kom dus tussen 8.00u en 12.00u naar de Rabobank Meet & Greet, Postel 18 te Someren.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren