Oefentochten

Oefentochten voor de Kennedymars: bereid je voor op de ultieme uitdaging

De Kennedymars is een ultieme uitdaging voor wandelliefhebbers. Een goede voorbereiding is van groot belang. Daarom delen we graag enkele oefentochten met je.

Oefentochten zijn langeafstandswandelingen die wandelaars helpen om zowel fysiek als mentaal klaar te zijn voor de Kennedymars. Ze stellen deelnemers in staat om hun uithoudingsvermogen te verbeteren, te wennen aan lange afstanden en verschillende ondergronden, en om hun uitrusting en voeding te testen. Kortom, oefentochten zijn van onschatbare waarde om jezelf klaar te stomen voor je deelname aan de Kennedymars.

Meerdaags Wandelevenement Venray

Van 31 mei tot en met 2 juni 2024 is het Meerdaags Wandelevenement Venray. Zij bieden in het weekend maar liefst 6 en op zondag zélfs 7 afstanden aan om te lopen. Wil je op de wandeldag nog je afstand wijzigen of zelfs tijdens de wandeling besluiten om meer of minder te gaan lopen? Geen probleem. Je kunt elke dag switchen van afstand. Kortom: de ideale oefening voor het Kennedymars weekend. Neem dus zeker een kijkje op de website!

Wandelevenement Venray

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren