Jaarmarkt

Jaarmarkt zondag 8 juli 2018

In het centrum van Someren vindt op zondag 8 juli tussen 9.00 en 16.30 uur een uitgebreide jaarmarkt plaats. Slenterend langs de vele kramen geniet je ondertussen van straattheater en diverse activiteiten voor kinderen. De jaarmarkt is een combinatie van een braderie, kinderplein met kindermarkt en een kinderkermis. Voor ieder wat wils!

Jumbo Plein
Op het Jumboplein staan weer verschillende attracties voor kinderen. Wil jij een parcours afleggen in mini-cars, springen op springkussens, jezelf uitleven in de speeltrailer of testen hoe lang je op de Crazy Sweeper kan staan? Kom dan naar het Jumbo-plein! De attracties zijn open vanaf 9.00 uur en zijn gratis toegankelijk voor alle kinderen. Én grote kans dat je op het Jumbo-plein onze mascotte Jack tegen het lijf loopt! Ook is er op dit plein weer een kindermarkt. Heb jij mooie spulletjes die je niet meer gebruikt en denk er nog een centje voor te kunnen krijgen? Schrijf je in voor de kindermarkt.

Postelplein
Het Postelplein staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit, en challenges. Healthclub One en BAS Bootcamp & Sports zullen aanwezig zijn en verschillende challenges verzorgen, waar jong en oud aan deel kan nemen. Dutch Obstacle Run Center zorgt er zelfs voor dat er een obstacle parcours aanwezig is waar kracht, doorzettingsvermogen en conditie getest kunnen worden. Voor de deelnemers zijn er mooie prijzen te winnen! Aanmelden voor deelname kan binnenkort via de Facebook pagina’s van bovengenoemde bedrijven, of alvast via evenementen@kennedymars.nl

 

Naast de Main Stage (Wilheminaplein) draait Guus Hurkmans zowel op zaterdag als op zondag fijne reggae plaatjes in zijn reggae hut.

Loungen in een Oosters interieur met drankjes en cocktails. En daarbij kan je als je wilt ook een waterpijp bestellen. Met leuke muziek op de achtergrond die een echt club-lounge gevoel geeft. Een plek waar het oosten en westen samenkomen. Locatie: tussen Hotel Centraal en Ons Café.

Geniet van een groot assortiment speciaal bieren op het Speciaalbierplein. Locatie: naast de Queen Plaza.

Op de foodmarket geniet je van heerlijke hapjes en drankjes en koop je de lekkerste etenswaren voor thuis.
Locatie: Jumboplein

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren