Mini Kennedymars Crazy 8

01 juni 2023

De Mini Kennedymars Crazy 8: Doe mee en win een mooie prijs!

De Mini Kennedymars bestaat dit jaar 50 jaar en dat is reden voor een feestje! Mascotte Jack nodigt alle kinderen in Someren en omstreken uit om in de aanloop naar dat feestje mee te doen aan een leuke uitdaging.

Vanaf 1 juni kun je namelijk meedoen aan de Crazy 8, een spannende uitdaging waarbij deelnemers wekelijks twee opdrachten krijgen die ze moeten uitvoeren. De opdrachten worden iedere donderdag in het Contact en op onze Facebook pagina bekendgemaakt en deelnemers hebben tot vrijdag 30 juni de tijd om ze uit te voeren. Wie de opdrachten het best uitvoert, maakt kans op een mooie prijs!

Hoe doe je mee?
Om mee te doen aan de Crazy 8 voer je dus iedere week twee opdrachten uit en stuur je een foto als bewijs naar 06-29251144. Vermeld hierbij je naam en leeftijd, zodat we weten wie de opdrachten heeft uitgevoerd. Op zaterdag 1 juli tijdens de Mini Kennedymars wordt de winnaar bekendgemaakt en de prijs uitgereikt.

Wat kun je winnen?
De winnaar van de Crazy 8 krijgt een mooie prijs. Wat dat precies is, maken we nog even niet bekend. Maar we beloven dat het de moeite waard is!

Opdrachten

 

Opdracht 1: Taart-tastische viering! Het is tijd om feest te vieren, en wat hoort er bij een feest? Juist, taart! Maak een prachtige taart ter ere van de 50e Mini Kennedymars. Laat je bakkerskunsten zien en creëer een meesterwerk dat onze smaakpapillen doet tintelen. Vergeet niet om een foto van je taart in te sturen!

Opdracht 2: Een verjaardagskaart voor de jarige! De Mini Kennedymars wordt 50 jaar en dat verdient een extra speciale viering. Maak een unieke en feestelijke verjaardagskaart om de Mini Kennedymars te feliciteren met deze mijlpaal. Lever je prachtige creatie in bij de speciale brievenbus tijdens de voorinschrijving op 24 juni. Zorg ervoor dat jouw kaart eruit springt en de jarige echt in het zonnetje zet!

Opdracht 3: Bedenk een dance move voor de start van de Mini Kennedymars. Maak een filmpje van maximaal 60 seconden waarin je jouw spectaculaire dansmove laat zien. Wees creatief en laat je fantasie de vrije loop!

Opdracht 4: Pimp een shirt van jezelf in het thema van 50 jaar Mini Kennedymars en 'feest'. Maak een foto van het shirt en zorg ervoor dat je het shirt tijdens de Mini Kennedymars draagt. Laat je inspireren door het feestelijke jubileum en maak er iets unieks van!

Sponsoren