Openbaar vervoer

Busomleidingen

Tijdens de Kennedymars geldt de normale dienstregeling van de lokale busmaatschappij Bravo. Echter, door de afsluiting van verschillende wegen kunnen de bussen van Bravo hun reguliere route niet volgen. De bussen zullen op zaterdag en zondag een aangepaste route rijden. Ook zullen, waar nodig, tijdelijke haltes worden ingesteld. Hierdoor is het centrum van Someren toch gemakkelijk te bereiken voor mensen die middels het openbaar vervoer willen reizen.

Alle verkeersmaatregelen met betrekking tot de Kennedymars vindt je ter zijner tijd zowel op deze website als op www.siris.nl. Zowel vanaf treinstation Helmond als vanaf treinstation Eindhoven rijden er bussen (lijn 320) naar Someren en weer terug. Vanuit de bushalte aan de Ter Hofstadlaan kunt u het centrum van Someren gemakkelijk te voet bereiken.

LET OP: Het is helaas niet mogelijk om op zondagmorgen met het Openbaar Vervoer op tijd in Someren te zijn voor de start van het Rondje Someren.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren