Openbaar vervoer

Busomleidingen

Tijdens de Kennedymars geldt de normale dienstregeling van de lokale busmaatschappij Bravo. Echter, door de afsluiting van verschillende wegen kunnen de bussen van Bravo hun reguliere route niet volgen. De bussen zullen vanaf zaterdagochtend tot en met zondag 17:00 uur een aangepaste route rijden. Ook zullen er een aantal tijdelijke haltes worden ingesteld. Hierdoor is het centrum van Someren toch gemakkelijk te bereiken voor mensen die middels het openbaar vervoer willen reizen.

Zowel vanaf treinstation Helmond als vanaf treinstation Eindhoven rijden er bussen (lijn 320) naar Someren en weer terug. Op de Ter Hofstadlaan (zaterdag) en Avennelaan (zondag) zal een noodhalte worden geplaatst.

De buurtbus halte “Tuinstraat” is de aanbevolen halte om te gebruiken voor de terugreis naar Helmond of Eindhoven op zondag. Hieronder zijn de omleidingen ook te downloaden.

Alle verkeersmaatregelen met betrekking tot de Kennedymars vind je op deze pagina.

LET OP: Het is helaas niet mogelijk om op zondagmorgen met het Openbaar Vervoer op tijd in Someren te zijn voor de start van het Rondje Someren.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren