Openbaar vervoer

Tijdens de Kennedymars geldt de normale dienstregeling van Bravo (lokale busmaatschappij). Door alle afsluitingen van wegen, kunnen de bussen van Bravo hun normale route echter niet volgen. De bussen zullen, gedurende de hele zaterdag en zondag, zowel uit de richting Asten/Helmond als uit de richting Eindhoven, een aangepaste route rijden en daar waar nodig worden tijdelijke haltes ingesteld. Hierdoor is het centrum van Someren toch gemakkelijk te bereiken voor mensen die middels het openbaar vervoer willen reizen. Kijk voor de omleidingen van de busdiensten onderdaan op deze pagina.

LET OP: Helaas is het op zondagmorgen niet mogelijk om met het Openbaar Vervoer op tijd in Someren te komen voor de start van het Rondje Someren.

Alle verkeersmaatregelen met betrekking tot de Kennedymars vindt u ter zijner tijd zowel op deze website als op www.siris.nl. Zowel vanaf treinstation Helmond als vanaf treinstation Eindhoven rijden er bussen (lijn 320) naar Someren en weer terug. Vanuit de bushalte aan de Ter Hofstadlaan kunt u het centrum van Someren gemakkelijk te voet bereiken.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren