48e Mini Kennedymars telt 2227 deelnemers

06 juli 2019

Op zaterdagmiddag 6 juli verzamelde jong & oud zich in het centrum van Someren aan de start van de 48e Mini Kennedymars. De ceremonie begon om 11.00 uur.

Djezz verzorgde een actieve warming-up op het podium. Alle deelnemers deden vol enthousiasme mee. Daarna vertelde ceremoniemeester Jos Bergh alle belangrijke informatie over de Mini Kennedymars. Dit jaar zong girlband Remix het bekende Mini Kennedymarslied.

Om 12.00 uur gaf mascotte Jack het startschot en gingen de 2227 lopers van start! Bij de diverse posten werden alle startkaarten gestempeld en er was een hoop vertier langs de route. De doorkomst in Sonnehove was wederom een groot succes. Met veel sfeer en klappende bewoners werden de lopers verwelkomt.

Nadat de lopers door de Kanaalstraat de finishtent bereikten kregen ze een medaille uitgereikt en konden ze allerlei spellen gaan doen op het Wilhelminaplein. Er stond een hoge klimtoren en diverse springkussen. Het hoogtepunt van de middag was het live optreden en de meet & greet met Remix.

Al met al was de Mini Kennedymars ook dit jaar weer een groot succes. Alle deelnemers gefeliciteerd en we zien jullie graag volgend jaar weer aan de start van de 49e Mini Kennedymars.

Sponsoren