Winnaar Sfeerprijs 2017

01 juli 2017

De sfeerprijs brengt ons dit jaar naar de Keizerstraat bij Perry en Annie van Vlerken. Gisteren kregen zij uit handen van onze voorzitter het traditionele BBQ pakket overhandigd.

In deze voortuin vinden wij de ‘schoenenboom’. Menig wandelaar kan zich waarschijnlijk deze boom wel herinneren. Ieder jaar worden er weer vele foto’s gemaakt van wandelaas bij deze mooi aangeklede boom. Annie vertelt dat ze de boom meerdere keren per jaar ‘aankleedt’. Met kerst hangen er de ballen onder, de lampionnen toen onze dochter trouwde en met de Kennedymars dus de schoenen. Allemaal in de kleuren geel en zwart en voorzien van mooie gele bloemen. Een mooi, kleurig, sfeerverhogend plaatje vinden wij. En dat dit jaar al voor de zevende of achtste keer (we zijn de tel kwijtgeraakt). Sinds een aantal jaar staan er voor de boom afstandsbordjes, waarop de lopers lezen dat ze bijna aan de laatste kilometers van hun wandeltocht beginnen.

Met name door dit soort initiatieven krijgen wij ieder jaar weer vele complimenten over de sfeer onderweg en dat waarderen wij zeer. Perry en Annie bedankt hiervoor! Ook dit Kennedymarsweekend gaat onze cameraman weer op zoek naar dergelijke sfeerverhogende initiatieven. Dus woon je langs de route van onze mars dan dagen wij je uit. Wie weet staan wij dan volgend jaar bij jou op de stoep met een mooi BBQ pakket.


Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren