Sponsoravond 14 maart ’19

Op donderdag 14 maart waren veel sponsoren van de Kennedymars Someren aanwezig op de sponsoravond. Zij werden ontvangen bij Leenen Steengoed, die op deze avond hun sponsorcontract verlengde. Ook negentien andere bedrijven verlengden hun contract. Ook werden er in de afgelopen zes maanden maar liefst zeven nieuwe sponsoren aangetrokken. De aanwezige sponsoren tekenden op deze avond hun sponsorcontract .

De aanwezige sponsoren, die hun sponsorcontract verlengd hebben, zijn Geevers Classic Cars, Tegelhandel Loomans, RenewMyID, Leenen Steengoed, Luc Verbakel Party & More, Rabobank Peelland Zuid, Hendrikx Daksystemen, Multi Auto, RSW Accountants.
De aanwezige nieuwe sponsoren, die hun contract tekenden, zijn Sisow Payment Innovations, Engelen Betonvloeren en WVS Hoveniersbedrijf.

“Door de vele innovaties en ontwikkelingen van de Kennedymars de laatste jaren, merken we dat bedrijven hier graag hun steentje aan willen bijdragen. Dit gebeurt op vele manieren. Sommige bedrijven bieden hun diensten of materieel aan, anderen sponsoren financieel waardoor nieuwe plannen gerealiseerd kunnen worden”, aldus Robert Breukers, sponsorcommissie JOEK-Kennedymars. Tijdens deze avond werden sponsoren meegenomen in een presentatie over alle activiteiten die JOEK naast de Kennedymars nog meer organiseert. Denk hierbij aan interne activiteiten voor leden maar ook het openbare evenement Zummerpark, wat dit jaar op 1 september voor de tweede keer georganiseerd wordt. Ook werd benadrukt wat de waarde van alle sponsoren is voor de Kennedymars en welke mogelijkheden er in de toekomst wellicht kunnen liggen.

Denk je na het lezen van dit bericht dat jij als bedrijf een steentje kan bijdragen? Neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsoring@kennedymars.nl.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren