Samenwerking B2M

06 mei 2017

In de toeloop naar de Kennedymars helpen wij onze lopers graag aan een goede voorbereiding. Dit jaar doen we dit onder meer in samenwerking met B2M Voeding, Sport & Coaching. Zij zullen een wekelijkse blogpost publiceren op onze website. Middels deze informatieve blogs willen we de deelnemers van de Kennedymars op een leuke manier tips geven over voeding en training rondom de Kennedymars. De blogs hebben betrekking op de voorbereiding, de mars zelf en de herstelperiode na de mars. We starten in de week van 8 mei met de eerste blog en eindigen in de week van de Kennedymars. Benieuwd wie B2M is? Lees nu alvast de introductie op de blogpagina.

Daarnaast is B2M voornemens om twee oefentochten te organiseren, mits hier voldoende animo voor is. Vandaar dat we via deze weg graag willen inventariseren of hier behoefte aan is. Het gaat om twee verschillende afstanden (opbouwend) in het weekend van 10-11 en 24-25 juni. Indien je interesse hebt stuur dan even een mail naar info@b2m.nu of reageer op onze Facebookpost.

UPDATE (31-05): de oefentochten gaan helaas niet door. Vanwege de late aankondiging is het dit jaar te kortdag gebleken om deze te realiseren. Vanwege het feit dat er wel animo was gaan we dit volgend jaar in samenwerking met B2M zeker oppakken.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren