Informatieavond Kennedymars: ‘Wat je zeker moet (w)eten’

17 mei 2017

B2M organiseert in samenwerking met JOEK op vrijdag 2 juni om 19.30 uur in de Ruchte, zaal ‘De Huiskamer’ een gratis informatieavond voor (potentiële) lopers van de Kennedymars. Op deze avond presenteren we gerichte adviezen op gebied van voeding en training om wandelaars goed voorbereid aan de start te laten verschijnen. Aanmelden kan via dit formulier.

Het lopen van 80 km vraagt nogal wat van je lichaam. Door middel van de juiste voeding voor/na en tijdens deze zware beproeving, kun je ervoor zorgen dat je meer energie hebt, je lichaam beter voorzien is van de juiste voedingsstoffen en daardoor beter presteert én herstelt.

Onderwerpen die aan bod komen op de avond zijn:

  • Wat eet je de dag van tevoren?
  • Wat neem je mee tijdens de wandeltocht?
  • Waarom krijg je bepaalde voedingsmiddelen bij bepaalde posten aangereikt?
  • Wat is het belang van vocht/drinken?
  • Waarom werken bepaalde voedingsmiddelen voor de een wel en voor de ander niet?
  • Wat gebeurt er in je lichaam tijdens het lopen van lange afstanden?

B2M begeleidt individuele klanten richting een gezonde levensstijl. Naast deze individuele begeleiding verzorgen zij workshops en voorlichtingen gericht op voeding voor specifieke doelgroepen. Tot nu toe onder andere voor ouderen (via ONIS) en sporters.

Aanmelden

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren