Jack van Rooij geridderd

27 april 2017

Jack van Rooij (58) uit Den Bosch heeft woensdag een koninklijke onderscheiding ontvangen en is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Voor velen van jullie een bekend gezicht tijdens het Kennedymarsweekend. Jack is de coördinator van de meldkamer en doet dat al jaren met enorm veel inzet.  Voorzitter Geert Lenssen, marsleider Davy van Otterdijk, oud PAF-coördinator Robert Breukers en oud-marsleider Antoon Sonnemans verrasten Jack vanavond op zijn receptie.

Jack is sinds 1976 actief op het gebied van techniek en welzijn. Sinds 1976 is hij bij het Nederlandse Rode Kruis. Hij is begonnen als EHBO’er bij de afdeling ‘s-Hertogenbosch, daarna is hij gaan meedraaien in het speciale Ambulance project bij verkeersplein Deil en heeft hij zijn expertise ingezet bij vele evenementen, waaronder onze Kennedymars. Vanaf 1982 is Jack meer technisch vrijwilligerswerk gaan doen door over te stappen naar de Provinciale Verbindingsdienst van het Rode Kruis.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren