Online aanmeldsysteem vrijwilligers

15 mei 2019

VRIJWILLIGERS - Daar is het dan... het online aanmeldsysteem voor jullie, onze onmisbare vrijwilliger!

Vanaf de vrijdagavond voor de Kennedymars tot en met de maandag na de Kennedymars is er enorm veel werk te verzetten. Op vrijdagavond zijn in en rondom Someren al vele vrijwilligers op pad om alles klaar te zetten voor de benodigde wegafzettingen. De eerste afzettingen zijn namelijk op zaterdagochtend al nodig voor de Mini Kennedymars. Het gehele weekend èn Someren dorp zal dan geel kleuren met de shirtjes van onze vrijwilliger. Je komt ze dan overal tegen en dat gaat door tot ruim na de finish op zondagavond.

Een greep uit alle vrijwilligersactiviteiten:

  • Inschrijven van deelnemers (zaterdagavond & zondagmorgen)
  • Medailles uitdelen in de finish tent (zaterdag & zondag)
  • Bewaken van alle wegafzettingen (zaterdag & zondag)
  • Post bemanning; uitdelen fourage (zaterdag & zondag)
  • Rijden van pendeldiensten en bezemwagens (zondag)
  • Opruimen van de route (zondagmiddag & maandag)

Ben jij enthousiast en wil je er samen met ons voor zorgen dat het Kennedymarsweekend van 2019 weer een groot succes wordt?

Klik hier om u aan te melden!

In het aanmeldformulier vult u uw persoonsgegevens in, het aantal personen dat u aanmeldt en klikt u gemakkelijk door wanneer u tijdens het weekend zou willen helpen op de door ons aangegeven tijden. Na het aanmelden ontvangt u van ons een bevestigings e-mail met daarin uw taken. Voorafgaand aan het Kennedymars weekend ontvang u van ons nog een e-mail met alle praktische informatie.

Meer info? www.kennedymars.nl/vrijwilliger of mail naar vrijwilliger@kennedymars.nl

Sponsoren