Kennedymars voor bedrijven

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid spelen een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Een vitale werknemer staat emotioneel, fysiek en mentaal stevig in de schoenen. Dit betaalt zich uit in minder ziekteverzuim en betere bedrijfsresultaten. Maar hoe zorg je voor vitale werknemers? Kennedymars Someren vervult hier graag een rol in.

Wandel je vitaal
Voor bedrijven is wandelen een mooie manier om de vitaliteit onder medewerkers te vergroten. Wandelen is niet alleen goed voor je lijf en je mentale gezondheid, wandelen kan ook gezellig zijn. Het is goed om collega’s buiten de werkomgeving te ontmoeten. Wandelen is niet zwaar belastend en je hebt er geen materialen of een abonnement voor nodig. Veel werknemers hebben in de coronaperiode kennis kunnen maken met de pauzewandeling, aangemoedigd door apps als ‘Ommetje’. Het enige wat je nodig hebt, is een paar gemakkelijke schoenen.

Kennedymars voor Bedrijven
Om de wandelende werknemer een extra uitdaging te bieden én te stimuleren om in de pauze te blijven wandelen, kunnen bedrijven zich sinds dit jaar aanmelden voor ‘Kennedymars voor Bedrijven’. Je schrijft je bedrijf in voor het Rondje Someren (40 kilometer op zondag) of de Kennedymars (80 kilometer, start op zaterdagavond) en promoot de wandeltochten onder je werknemers. Aangemelde bedrijven ontvangen hiervoor een leuk promotiepakket. Daarnaast krijgen groepen van 10 personen of meer 10% korting op het inschrijfgeld.

Wandel tegen Kanker
Na een succesvolle samenwerking is het ook dit jaar weer mogelijk om de Kennedymars te lopen om geld op te halen voor KWF. Onder de naam ‘Wandel tegen Kanker’ bieden we ook bedrijven de mogelijkheid om de handen ineen te slaan en als team geld op te halen voor onderzoek naar de behandeling van kanker.

Ga de strijd aan!
Ga jij de strijd aan met andere bedrijven? Na het aanmelden van je bedrijf ontvang je een unieke inlogcode waarmee medewerkers zich aan kunnen melden. Op die manier kun je snel zien wie er nog meer meelopen binnen je bedrijf en hoe je presteert ten opzichte van andere bedrijven.

Inschrijven Kennedymars voor bedrijven

 

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren