Kennedymars volop in beweging

06 juni 2017

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: de Kennedymars Someren is volop in beweging. Een van de belangrijkste speerpunten dit jaar is automatisering. Zo hebben we sinds een aantal maanden een geheel nieuwe website. Of je nu loper, bezoeker of vrijwilliger bent, je vindt snel alle relevante informatie over de Kennedymars. Schrijf jezelf online in voor de Kennedymars en betaal veilig met iDEAL. Allerlei handige accessoires vind je in onze webshop zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt!

Onze app is vernieuwd, handig voor thuis én onderweg! Mobiele inschrijvingen en betalingen doe je gemakkelijk via deze app. Ook zijn de lopers live te volgen. E lopers zelf delen hun belevenissen snel op social media door bijvoorbeeld een selfie te maken in een Kennedymars kader of door direct berichten te plaatsen op hun accounts. Natuurlijk zijn ook het recente nieuws, weerbericht en de routes met alle posten te vinden.

Voor de lopers onderweg is er een grote verandering. Vanaf dit jaar maken we gebruik van een nieuw scansysteem. Lopers krijgen na hun inschrijving een chip die ze vast maken aan hun veters. Hiermee is het handmatig scannen verleden tijd. Het scannen gaat automatisch doordat ze over speciale matten lopen.

Met deze ontwikkelingen is de Kennedymars een nieuwe weg ingeslagen. Tel daarbij op een volledig autovrije route, uitgebreide verzorging onderweg en een fantastische sfeer door alle bewoners langs de route. Wij kijken weer uit naar een geweldige gezellige 55e Kennedymars en 23e Rondje Someren en 46e Mini Kennedymars!

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren