Ervaringen

Deel hier je ervaringen met de Kennedymars Someren en bekijk hoe anderen de Kennedymars hebben ervaren. Waarom is meedoen aan de Kennedymars Someren zo bijzonder? Wat waren de hoogte- of dieptepunten? Kortom, alles wat je kwijt wilt kun je delen op deze pagina!

Naam
E-mail
Titel
Beoordeling
Toelichting

 

Zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Van de start tot na de finisch is deze mars ieder jaar weer perfect georganiseerd. Voor de wandelaars ontbreekt het aan werkelijk niets, qua fourage hoef je in principe helemaal niets mee te nemen omdat de organisatie hier volledig in voorziet. De gehele route is nagenoeg auto vrij en daar waar je een weg over moet steken staan verkeersregelaars het verkeer tegen te houden omdat de wandelaars voorrang hebben. Als ik 1 kleine tip mag geven ( of noem het anders een wens mijnerzijds ) voor het scannen van de kaart moet ik nu soms wachten of even stil staan, wellicht zou daar in de toekomst hetzelfde systeem als bij het hardlopen voor in de plaats kunnen komen, met een chip tussen je schoenveters en dan over matten lopen die die chip detecteren. Bij de rustposten zou het fijn zijn als bij het binnen lopen en het buiten lopen gescand wordt zodat je een bruto en een netto snelheid en tijd hebt. Voor mij gaat 2017 de 21ste keer worden dan ik someren uit kan lopen ( ook enkele keren uitgevallen ), dat zegt iets over het feit dat ik tevreden ben over de organisatie...

geweldig mooi en gezellig

★★★★★
5 5 1
ik loop hem nu al dit jaar voor de 10e keer mee en nog steeds vind ik de route van de kennedymars schitterend ook de mensen die je aanmoedigen langs de kant niet alleen in someren zelf maar ook in andere dorpen waardoor de kennedymars gaat is geweldig mensen zo die je ook gewoon zo water aanbieden en nog veel meer en ook de sfeer die er dan is mensen langs de kant die speciaal hier voor lang opblijven de verzorging op de posten geweldig wat je verder bij de posten allemaal krijgt is gezond en geeft allemaal energie om verder te gaan om te zorgen dat je de eindstreep haalt echt ontzettend leuk om te doen

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Geweldige ervaring! Raad iedereen aan om minimaal een keer mee te doen aan deze bijzondere tocht. Veel gezelligheid langs de route in de dorpen maar ook mooie natuur op de Strabrechtse Heide. Ontzettende ontlading bij binnenkomst in Someren waar duizenden mensen staan om je aan te moedigen voor de laatste meters. De volledige route is autovrij en er is meer dan genoeg eten en drinken op alle posten. Mocht het nodig zijn, dan staan de mensen van EHBO en het massageteam klaar om blaren te prikken of een goede massage te geven. Alles tot in de puntjes geregeld!

 

 

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren