Vrijwilliger van het Jaar 2017

15 juni 2017

Met trots presenteren wij de vrijwilliger van het jaar 2017, Gerty Hendriks. Zij ontving gisteren dan ook uit handen van onze voorzitter de eerste Kennedykrant wat een jaarlijkse traditie is.

Goed gezien, hardwerkend, onopvallend en vaak achter de schermen. Gerty is voorzitter van EHBO vereniging Someren. Ze is duidelijk, gedreven en voor vele vrijwilligers hét aanspreekpunt. Al vele jaren draait ze mee tijdens het Kennedymarsweekend en dat begint voor haar met de Mini Kennedymars. Met een spontane maar zeer deskundige blik houdt ze ook de jongere lopertjes goed in de gaten. Tijdens de 80 kilometer mars is ze postleider op de centrale medische post. Zij enthousiasmeert de vele andere EHBO’ers en samen zorgen zij op de finish, op het plein, de Kennedymarkt en bij de medische post voor wandelaars en publiek. Een spil binnen het team EHBO Someren maar zeker ook in de samenwerking met andere verenigingen. Gerty is naast de Kennedymars namelijk ook regelmatig te vinden op andere evenementen.

Gerty, van harte gefeliciteerd met deze titel! Wij hopen nog jarenlang van jouw deskundigheid en enthousiasme te mogen genieten.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren