John Kennedy aanwezig tijdens de 55e Kennedymars

20 juni 2017

Jawel, u leest het goed. John Kennedy staat zaterdag 1 juli op het Wilhelminaplein aan de start van onze 55e Kennedymars.

“Geboren als John Kennedy vond ik dat ik het niet kon maken om niet minimaal één keer deel te nemen aan een Kennedymars”. We spreken met John Kennedy uit Lochem. Dit jaar voor de 3de keer aan de start in Someren. “In 2012 liep ik mijn eerste Kennedymars in Sittard, in 2013 deed ik de eerste keer mee in Someren”.  De teller van het totaal aantal gelopen Kennedymarsen staat nu op 8. De afgelopen twee jaar concentreerde John zich op het hardlopen en liep de marathon van New York en Rotterdam. Ook deze John houdt wel van uitdagingen dus. “In 2017 wil ik de draad van het lopen weer oppakken. Ik schreef me daarom in in Someren en loop later in dit jaar mee met de 80 van de Langstraat.”

“Wat ik mooi vind aan de Kennedymars is dat ik ruim de tijd heb om goed na te denken en nieuwe ideeën te bedenken. Als zelfstandig professional help ik organisaties om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ontspanning is dan een belangrijk element. Ik vind die in het hardlopen of het lopen van een Kennedymars. Van alle marsen die ik tot nu toe heb gelopen vind ik die in Someren het best georganiseerd met een heel fijn publiek. Deze zijn zo enthousiast dat ik soms denk: “wie bekijkt wie nu eigenlijk?”.

Lees meer over John Kennedy in het artikel van het Eindhovens Dagblad.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren