Update inschrijvingen en weersverwachting

03 juli 2018

We zitten voor de Kennedymars (80km) al bijna aan 1500 wandelaars. Voor het Rondje Someren zijn we over de 800 aanmeldingen. Dit is een stijging van 20% tov vorig jaar! Uiteraard kunnen mensen zich nu ook nog inschrijven en tijdens het weekend is dit ook nog mogelijk. We zijn als organisatie erg benieuwd naar het uiteindelijk aantal wandelaars!

Met betrekking tot de weersverwachting:
Tot op heden zijn er geen wijzigingen in de starttijden en het programma tijdens het aanstaande Kennedymars weekend gepland. Uiteraard houden wij als organisatie de weersverwachting nauwlettend in de gaten en zullen we adequaat maatregelen nemen, waar nodig.

Zo zijn we op dit moment al op diverse manieren extra watervoorzieningen aan het regelen voor de wandelaars. Er komen ventilatoren op posten, sproeiers voor onderweg en extra water uitgifte punten. Ook willen we alle bewoners langs de route vragen om voor zoveel mogelijk verkoeling en water voor de wandelaars te zorgen. Zo maken we er met z'n allen een topweekend van! Meer informatie en tips m.b.t. het weer vind je op onze website: https://www.kennedymars.nl/maatregelen-bij-warm-weer/

Sponsoren