47e Mini Kennedymars start een uur eerder

03 juli 2018

47e Mini Kennedymars start een uur eerder

Op zaterdag 7 juli mogen de wandelschoenen uit de kast gehaald worden voor de 47e Mini Kennedymars. De wandeltocht van 8 kilometer start dit jaar een uur eerder: om 12.00 uur. Inschrijven kan nog op zaterdagochtend 7 juli. Het thema van dit jaar is ‘Diep in de zee’.

Om mee te doen met de Mini Kennedymars heb je een startkaart nodig. Een startkaart is te koop op zaterdag 7 juli tussen 9.00 en 12.00 uur op het Wilhelminaplein. Een startkaart kost € 5,-. Tijdens de voorinschrijvingen op zaterdag 23 en 30 juni hebben al 760 lopertjes zich ingeschreven voor de Mini Kennedymars.

Bandje voor ouders of begeleiders
Ook dit jaar is er een bandje speciaal voor ouders of begeleiders die meelopen tijdens de Mini Kennedymars. Hiermee mag je tijdens de wandeling ook gebruik maken van alle faciliteiten. Deze bandjes zijn verkrijgbaar voorafgaand aan de start van de Mini Kennedymars. Een bandje kost € 2,50 en is verplicht voor elke ouder of begeleider die meeloopt.

Diep in de zee
Het thema van dit jaar is ‘Diep in de zee’. Op het Wilhelminaplein zijn diverse activiteiten rondom dit thema. Zo staat er een haaien-springkussen, een beach slide springkussen en een surfsimulator. Ook kun je SpongeBob gooien, eendjes hengelen, knutselen en je laten schminken. Kortom, kinderen kunnen zich ook rondom de wandeltocht volop vermaken in het centrum van Someren.

Er is van alles te doen op het Wilhelminaplein
Naast de activiteiten die passen bij het thema ‘Diep in de zee’ is er op zaterdag 7 juli nog meer te doen op het Wilhelminaplein in Someren. Om 10.45 uur begint het programma met de estafette van 8 kilometer door de jeugdlopers van ’t Jasper Sport. Vlak voor de start is er een leuke en interactieve warming-up voor de lopers. En er is een optreden van kinderkoor De Dauwdruppeltjes uit Someren-Eind. Natuurlijk is ook mascotte Jack aanwezig op het plein om de lopers aan te moedigen. Jack geeft ook het startschot. Dit doet hij samen met Jos Bergh, de nieuwe ceremoniemeester van de Mini Kennedymars. Meer informatie is te vinden op www.kennedymars.nl.

Sponsoren