Uitslag Rabo Clubkas Campagne

19 februari 2017

De jaarlijkse Clubkas Campagne werd gisteren feestelijk afgesloten in Someren. Leden van de Rabobank mochten hun stem uitbrengen tussen 6 en 17 oktober. Gisteren kregen alle deelnemende clubs de uitslag van de actie te horen en werd de cheque overhandigd. Maar liefst 385 lokale clubs hebben dit jaar deelgenomen aan de Clubkas Campagne van Rabobank Peelland Zuid. Geen enkele club ging met lege handen naar huis. Op het Wilhelminaplein mochten penningmeester Geert de Lau en voorzitter Geert Lenssen namens JOEK de cheque, met het mooie bedrag van € 596,25 erop, in ontvangst nemen.

JOEK waardeert het initiatief van Rabobank Peelland Zuid en is blij met het mooie bedrag! Het bestuur van JOEK bedankt alle mensen die een stem hebben uitgebracht tijdens de Rabo Clubkas Campagne.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren