Programma Helmond

Kennedymars Live op zaterdag 7 juli

Wanneer je de Kennedymars loopt, kun je op sommige punten wel wat extra energie gebruiken. In Helmond Centrum zal dat geen probleem zijn. Hier vindt Kennedymars Live plaats. Er staan verschillende podia met live bands in de stad. Zo krijgt de wandelaar een energieboost en de toeschouwer een gezellige avond.

Na negen jaar is de bekende route van de Kennedymars aangepast. Goed nieuws, want nu loopt de route door het centrum van Helmond. In Someren starten de wandelaars om 20.00 uur, wat betekent dat de meeste tussen 23.15 en 03.15 uur in Helmond zullen zijn. Ook het evenement rondom de route in Helmond Centrum: Kennedymars Live begint om 20.00 uur in Helmond. De toegang is gratis.

Vijf muziekpodia
Er staan vijf buitenpodia verspreid over het centrum van Helmond. Alle podia liggen direct aan de route: Het Havenplein, De Kasteellaan, Havenweg, Kop van de Markt en Het Lambertushof.

Havenplein
Op het Havenplein staat een groot dj-podium met een te gekke lichtshow, waar diverse dj’s een geweldig show neer zullen zetten.

Kasteellaan
Dj Giorgio Fine draait de lekkerste plaatjes op de Kasteellaan.

Havenweg: The Boys
Deze 4 boys zetten overal de tent op z’n kop. Leuke koppen, goede muziek, heel veel energie, dat zijn de recepten voor een onvergetelijke avond. De band is te boeken voor de festivals met gillende meiden, maar ook zeker voor privé feestjes zijn zij te boeken. Hits van nu wisselen zij af met all time classics. Van Bruno Mars tot Guus Meeuwis, ze doen ze allemaal! Volg de band via Facebook en je weet precies wanneer ze bij jou in de buurt staan!

Kop van de Markt: Kennedymars Live
Op de Kop van de Markt vindt vanaf 13.00 uur een muzikaal programma plaats. Om 21.00 uur start Van Eigen Bodem: dé Nederpop en -rockcoverband met een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. Om 00.00 begint de zanger Rene Schuurmans. Bekend van onder andere de hit Laat de zon in je hart. Ook Stanley Hazes en Julian Stuiver zijn van de partij.

Lambertushof:
80s Outdoor XXL met 80’s Arcade Area!
Het Muziekcafé mag het pittoreske pleintje Lambertushof gebruiken om in samenwerking met Stichting Lambertushof een geweldige 80’s-party te houden onder de professionele leiding van Geert XXL. Home Computer Museum rciht ook een 80’s Arcade Area in. Dat wordt dus dansen en gamen tot de blaren op je voeten en handen zitten, iets wat deze avond een normaal verschijnsel is.

De organisatie is nog druk bezig met het vormgeven van een mooi muziekprogramma. De komende weken worden daarom regelmatig acts naar buiten gebracht. Buiten zal de muziek op alle podia tot 02.00 uur te horen zijn. De tapkranen buiten sluiten echter pas om 03.00 uur. Meerdere cafés in het centrum sluiten deze dag om 04.00 uur. Volg het event op: https://www.facebook.com/events/203303997163276/

Kermisconcerten Helmond

Ook dit jaar kunnen bezoekers van de Zomerkermis in Helmond genieten van de Kermisconcerten. Op de Kop van de Markt vind je op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli live muziek. De zaterdagavond wordt extra bijzonder; de Kennedymars loopt voor het podium langs en Rene Schuurmans treedt op.

De Kermisconcerten staat garant voor twee dagen muzikaal vermaak voor jong en oud. Feestbands, deejays en tape artiesten staan klaar om een goede show weg te geven. Ter ere van het vijftig jarig bestaan van Resto Ricus wordt er dit jaar extra uitgepakt. Zanger René Schuurmans, bekend van onder andere Laat de zon in je hart, begint om 00.00 uur op zaterdagavond.

Kennedymars Live – 7 juli – 13.00 -02.00 uur
Het thema van de zaterdag is Kennedymars Live. Naast Rene Schuurmans komt deze avond de band Van Eigen Bodem (www.vaneigenbodem.info) optreden. Van Eigen Bodem is dé Nederpop en -rockcoverband met een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. Ook Stanley Hazes en Julian Stuiver zijn van de partij. Het middagprogramma zal naast DJ Geert veel leuks bevatten. Het exacte middagprogramma wordt nader bekend gemaakt

Heel Helmond Zingt Hazes – 8 juli – 13.30 – 23.00 uur
Op zondag (na de stille kermis) beginnen we de dag met twee gezellige feestbands. Har&Bar (www.harenbar.nl) en Tsjonge Jonge (www.tsjonge-jonge.nl) brengen de stemming er goed in. Artiesten van Hollandia Media en Stanley Hazes Management brengen daarna de gehele avond een ode aan het Hollandse lied.
De toegang van de Kermisconcerten is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.facebook.nl/gjdbv.
De Kermisconcerten worden mede mogelijk gemaakt door: Il Borgo, Resto Ricus, ZIEN eten en drinken, GJD Events BV, Stanley Hazes Artiestenmanagement en Hollandia Media Groep.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren