Nieuwe voorzitter JOEK: Robert Hurkmans

09 juli 2019

Op maandag 8 juli hield JOEK een algemene ledenvergadering en evaluatie over het 57e Kennedymarsweekend. Op deze avond nam de vereniging afscheid van voorzitter Geert Lenssen, die de vereniging 7 jaar geleid heeft. Het stokje wordt overgenomen door Robert Hurkmans (rechts op foto) Robert is al jaren lid van JOEK en al enkele jaren een van de binnenpraters op Kennedymarszondag.

Er vond deze avond nog een bestuurswisseling plaats. Coördinator PR, Sabine Leenders, wordt opgevolgd door Thijs Hurkmans. Ook hij is al jaren lid van JOEK en heeft veel zin in deze nieuwe taak.

Pim van Otterdijk (coördinator Parkeren, afzettingen en faciliteiten) en Davy van Otterdijk (Marsleider) werden herkozen voor een nieuwe bestuursperiode.

De evaluatie die op deze avond plaats vond is positief verlopen. Alle feedback die de vrijwilligers dit weekend van deelnemers en bezoekers hebben ontvangen werd meegenomen. En ook werd kritisch naar de eigen organisatie gekeken. Alleen op deze manier kunnen we volgend jaar weer zo’n geweldig evenement neerzetten!

Foto's Koen Wijnen, Grard Wijnen & Robert Hurkmans

Sponsoren