Inschrijven

Nu Inschrijven

Direct inschrijven

LET OP! De starttijden zijn veranderd. De Kennedymars start op zaterdag 7 juli 2018 om 20:00 en het Rondje Someren op zondag 8 juli 2018 tussen 6:00 en 7:00. Lees hier alles over de nieuwe route en nieuwe starttijden.

De Inschrijfmogelijkheden

Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot waar en wanneer je je kunt inschrijven voor zowel de Kennedymars als het Rondje Someren. Dit kan gedurende de periode van 29 november tot en met 7 en 8 juli. Let op: de prijs varieert gedurende deze periode, hoe eerder je inschrijft hoe meer je profiteert van de kortingen. Inschrijven bij lokale VVV’s is vanaf dit jaar niet meer mogelijk.

 • Online Inschrijving: 29 november t/m 6 juli via de website.
 • Algemene Inschrijving: 23 juni en 30 juni bij de JOEK Inschrijfstand.
 • Daginschrijving: 7 juli en 8 juli bij de JOEK inschrijfstand.

De Inschrijfkosten

Hieronder een overzicht van de prijzen per deelnemer.

Kennedymars

 • Periode 1 mei t/m 30 juni: € 22,50.
 • Periode vanaf 1 juli: € 27,50.

 

Rondje Someren

 • Periode 1 mei t/m 30 juni: € 15,00.
 • Periode vanaf 1 juli: € 20,00.

 

Groepskorting

Groepen van 10 personen of meer ontvangen 10% korting op het inschrijfgeld en kunnen zich inschrijven tot en met 30 juni 2018. Het inschrijven van een groep gaat niet via het reguliere inschrijfproces, maar zij kunnen zich inschrijven via onderstaande link.

Groep inschrijven

De JOEK Inschrijfstand

De JOEK inschrijfstand zal geopend zijn op onderstaande data en is te vinden op het Wilhelminaplein in Someren. Bij de inschrijfstand is het mogelijk om je tijdens de Algemene- en Daginschrijving in te schrijven voor zowel de Kennedymars, het Rondje Someren, als de Mini Kennedymars.

 • Zaterdag 23 juni: 10:00 – 15:00
 • Zaterdag 30 juni: 10:00 – 15:00
 • Zaterdag 7 juli: 17:00 – 20:00
 • Zondag 8 juli: 05:00 – 07:00

Afhalen Startbewijs

Tijdens de voorinschrijving op 23 en 30 juni is het mogelijk je startbewijs op te halen op het Wilhelminaplein in Someren. Op beide dagen zijn wij aanwezig van 10.00 uur tot 15.00 uur. Vergeet daarbij niet om je inschrijfbevestiging (uitdraai van bevestigingsmail) mee te nemen. Het is toegestaan het startbewijs op te laten halen door anderen. Ook hiervoor vragen wij de inschrijfbevestiging mee te geven. Uiteraard blijft het ook mogelijk het startbewijs op te halen voorafgaand aan de start op zaterdag 7 juli. Hiervoor zijn wij vanaf 17.00 uur aanwezig op het Wilhelminaplein in Someren (achterkant gemeentehuis). Voor het Rondje Someren op 8 juli kun je vanaf 05.00 het startbewijs ophalen.

Merchandise

Tijdens de openingstijden van de JOEK Inschrijfstand is het mogelijk om promotiemateriaal van de Kennedymars te kopen. Tijdens het weekend op 7 juli en 8 juli zijn alle artikelen ook verkrijgbaar bij de Infostand op het Wilhelminaplein. Tevens kunt u altijd terecht in onze webshop.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren