Al 1.000 aanmeldingen voor de Kennedymars

27 mei 2018

De teller van het aantal inschrijvingen voor de 56e Kennedymars is opgelopen tot 1.000. Dit aantal werd bereikt in het laatste weekend van mei. Met de maand juni nog voor de boeg en de mogelijkheid om je in te schrijven in het Kennedymars weekend zelf, is er nog volop gelegenheid om in te schrijven. Ga jij de uitdaging aan?

 Van de 1.000 mensen die zich hebben ingeschreven, komt het merendeel uit Nederland. Er komen ook deelnemers uit België, Engeland, Ierland, Spanje en Hongarije. Tonny van den Burg uit Someren is ook weer van de partij. Hij heeft nog geen enkele editie gemist en loopt de Kennedymars dus voor de 56e keer. Wat een prestatie!

Rondje Someren
Voor het Rondje Someren hebben tot nu toe 425 mensen zich ingeschreven. De jongste deelnemer is 11 jaar en de oudste wandelaar is 83 jaar. Een teken dat het Rondje Someren een wandeltocht is voor jong en oud!

Inschrijven op de website of op 23 en 30 juni
Mensen die de uitdaging aan willen gaan om 80 of 40 kilometer te lopen, kunnen zich inschrijven op www.kennedymars.nl. Inschrijven kan ook tijdens de voorinschrijvingen op zaterdag 23 en 30 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij de infostand op het Wilhelminaplein. Dan zijn ook de startkaarten voor de Mini Kennedymars en de bandjes voor de ouders / begeleiders die meelopen, te koop. Meer informatie over de Kennedymars, het Rondje Someren, de Mini Kennedymars, de nieuwe routes, de nieuwe starttijden en het inschrijven is te vinden op www.kennedymars.nl.

Sponsoren