Goede Doelen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle deelnemers die zich inzetten voor een goed doel en een actie geïnitieerd hebben. Veelal lopen zij de Kennedymars dan ook om op die manier geld in te zamelen en een goed doel te steunen. Als organisatie van de Kennedymars bieden wij hen de kans om dit onder de aandacht te brengen via de website.

Jouw goede doel op deze pagina?

Loop jij dit jaar mee met de Kennedymars of het Rondje Someren voor een goed doel? Wil je dat jouw inzet en steun vermeld worden op onze pagina en sociale media kanalen? Dat kan! Maak een actiepagina aan waarop je geld kunt inzamelen voor het goede doel van jouw keuze. Deel vervolgens jouw actiepagina, inclusief een korte beschrijving van waarom je loopt voor dit doel en een leuke foto, met ons (pr@kennedymars.nl). Wij zullen jouw initiatief met trots delen!

 Stichting Je Leefstijl Als Medicijn

Ik wil graag geld inzamelen voor de Stichting Je Leefstijl Als Medicijn. Ik heb mijn gezondheid teruggekregen nadat ik mijn leefstijl aangepakt heb. Daardoor heb ik mijn diabetes doorbroken en ben door mijn gezonde leefstijl 25 kg afgevallen. Nu kan ik voor de 3e keer als ervarings- deskundige de Kennedymars lopen. En 10 dagen later de Nijmeegse 4-daagse. Ik heb dit kunnen doen met hulp en support van de Stichting. De donaties komen ten goede aan de groep “Gezond Someren” dit is een groep die ik vanuit Stichting Je Leefstijl Als Medicijn op mag zetten in Someren. Dit om mensen met diabetes in Someren op weg te helpen met hun gezondheid. Hiervoor organiseer ik wekelijkse wandelingen en maandelijkse bijeenkomsten. Uw bijdrage komt ten goede aan deze activiteiten voor een gezonder Someren.

Willen jullie mij steunen in de vorm van een donatie? Jullie bijdrage is meer dan welkom. Alle beetjes helpen

Bij voorbaat mijn hartelijk dank, veel liefs Lizette.

Doneren

 

 Stichting ORO

Beste Kennedymarsloper,

Daar ik ook de Nijmeegse Vierdaagse loop wil ik deze onder de aandacht brengen.
Loop zelf Rondje Someren mee dit jaar maar ook in teken van de snoezelruimte  op de Loop 14…bij deze de link zodat  het rechtstreeks gestort wordt voor de woongroep Loop 14.. van de jongste Angela
Alle bewoners zouden t fijn vinden als we de snoezel weer in gebruik kunnen nemen.Hartelijke groet,
Hannie Bijers

Doneren

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren