Voordelig inschrijven t/m 30 april

25 april 2018

Laatste kans om voordelig in te schrijven voor 56e Kennedymars

Schrijf je voor 1 mei in voor de Kennedymars of het Rondje Someren en profiteer van het gunstige voorinschrijftarief!

Snel inschrijven loont

Tot en met 30 april schrijf je jezelf in tegen een voordelig tarief. Je betaalt dan slechts €20,- voor de Kennedymars en €12,50 voor het Rondje Someren. Vanaf 1 mei t/m 30 juni betaal je €22,50 en €15,-. Vanaf 1 juli betaal je €27,50 en €20,-. Kijk voor alle informatie over het inschrijven op www.kennedymars.nl/inschrijven.

Nieuwe route en starttijden

De Kennedymars en het Rondje Someren hebben vanaf 2018 beiden een nieuwe route. Ook start de Kennedymars op 7 juli om 20:00 uur, twee uur eerder dan voorgaande jaren. En het Rondje Someren start tussen 06.00 en 07.00 uur op zondag 8 juli. Er wordt door een aantal ‘nieuwe’ dorpen/gemeenten gelopen t.o.v. de route van voorgaande jaren; Ommel, Vlierden, Deurne en Helmond. In Deurne en Helmond lopen de wandelaars in beide gevallen door het centrum, waar zij, net als op de rest van de route, veel gezelligheid mogen verwachten!

Op de hoogte blijven?

Like ons dan op Facebook (Kennedymars Someren // JOEK ) of volg ons op Twitter via @joeksomeren. Je blijft dan ook op de hoogte van alle voorbereidingen en het laatste nieuws.

Sponsoren