Zummerse Zomerpret – De Kennedy Challenge Editie

28 juli 2020

Zummerse Zomerpret – De Kennedy Challenge Editie

De gemeente Someren en de lokale horeca gaan tijdens de zomervakantie drie weekeinden na elkaar activiteiten organiseren op het Wilhelminaplein. Dat alles onder de naam Zummerse Zomerpret. Het plein is tijdens deze weekenden afgesloten, op het plein wordt een leuke festiviteit georganiseerd en de horeca krijgt de ruimte voor een groter terras. De gemeente heeft JOEK gevraagd om een van deze weekenden mee in te vullen en daarmee is het idee ontstaan voor ‘Zummerse Zomerpret – De Kennedy Challenge Editie’.

De Kennedy Challenge en Mini Challenge, die JOEK dit jaar organiseert als alternatief voor de Kennedymars en Mini Kennedymars, zijn een groot succes. Tot nu toe hebben bijna 700 lopers zich ingeschreven voor de Kennedy Challenge en hebben we voor de Mini Challenge ook al veel lopers voorbij zien komen om de letters te verzamelen. Wegens dit succes wil JOEK de challenges verlengen en een alternatieve finish organiseren op zaterdag 1 en zondag 2 augustus op het Wilhelminaplein in Someren.

De zaterdag zal in het teken staan van de Mini Challenge. Voor kinderen zijn er op die middag verschillende leuke spellen met onder andere een draaimolen, een speeltoestel en een springkussen. Verder is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met mascotte Jack, kunnen de lopers die de Mini Challenge succesvol hebben volbracht de laatste meters op het plein finishen en een ontvangen ze een leuke prijs bij het tonen van hun certificaat. Omdat het een warme dag wordt, zal gezorgd worden voor voldoende verkoeling en gratis ranja.

Zondag zal in het teken staan van de Kennedy Challenge. Voor de lopers van de challenge is er de mogelijkheid om te finishen op het Wilhelminaplein. Dit jaar hebben we een unieke medaille voor de Kennedy Challenge die alleen uitgereikt zal worden tijdens de Zummerse Zomerpret. Lopers ontvangen de medaille aanstaande zondag bij het tonen van hun certificaat. Het tonen van het certificaat mag uitgeprint, maar mag ook op de telefoon. We bieden verder de mogelijkheid om Kennedywalker boekjes te laten stempelen en bezoekers kunnen zich tegen een gereduceerd tarief inschrijven voor de Kennedymars van 2021. Daarnaast organiseert JOEK verschillende ‘1,5 meter challenges’, spellen waar tegen elkaar te strijden is voor een leuke prijs.

Zummerse Zomerpret – De Kennedy Challenge Editie, aanstaande zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00 uur op het Wilhelminaplein in Someren. Uiteraard beide dagen met inachtneming van de geldende richtlijnen.

Sponsoren