Nieuw: Route van 120 km – Rondje Peel

01 april 2019

UPDATE: Wij zijn erg blij met alle enthousiaste reacties, maar zoals velen van jullie al vermoedden is het Rondje Peel een 1 april grap :). Maar daag je vrienden vooral uit voor het Rondje Someren en de Kennedymars!

 

Wandelaar kan ervoor kiezen tocht van 120 km te lopen!

Inschrijven voor Kennedymars 2019 mogelijk vanaf 1 februari

De inschrijvingen voor de Kennedymars (80 km) en het Rondje Someren (40 km) zijn al in volle gang, met al 622 inschrijvingen voor de Kennedymars en 196 inschrijvingen voor het Rondje Someren. Inschrijven kan via de website.

Langere route

Is 80km voor jou nog niet ver genoeg? Dan hebben wij goed nieuws! Uit een reeds afgenomen enquête onder onze wandelaars is gebleken dat er veel vraag is naar een langere wandeltocht. Daarom heeft JOEK, de organisatie van de Kennedymars, besloten om dit jaar nóg een innovatie door te voeren. Wandelaars krijgen dit jaar namelijk de mogelijkheid om te kiezen tussen het Rondje Someren, de Kennedymars én het Rondje Peel.

Het Rondje Peel

Het Rondje Peel is een wandeltocht van maar liefst 120 km. Hiermee wil JOEK ook aan de wensen van de echte diehards tegemoet komen.

Het Rondje Peel start op zaterdag 6 juli 2019 om 12.00. De starttijden voor de Kennedymars en het Rondje Someren zullen onveranderd blijven. De Kennedymars start op zaterdag 6 juli om 20:00. Wandelaars van het Rondje Someren kunnen starten tussen 6.00 en 7.00

Het gaat voorlopig om een proef van één jaar. Na afloop bekijkt de organisatie of deze innovatie aanslaat en verlengd wordt in de komende jaren. Uiteraard luistert de organisatie daarbij naar de reacties van de wandelaars.

Inschrijven kan vanaf aankomende woensdag 20.00. Vind je 120 km te lang, schrijf je dan nu in voor de Kennedymars of het Rondje Someren!

Route Ronde Peel

Sponsoren