Amaliazorg wandelt zich nog gezonder

08 mei 2024

Amaliazorg wandelt zich nog gezonder 

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid spelen een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Maar hoe zorg je voor vitale werknemers? De Kennedymars vervult hier graag een rol in. 

Kennedymars voor bedrijven 

Om werknemers een extra uitdaging te bieden en te stimuleren om bijvoorbeeld in de pauze te wandelen, kunnen bedrijven zich aanmelden voor ‘Kennedymars voor bedrijven’. Het bedrijf schrijft zich in voor het Rondje Someren (40 km) of de Kennedymars (80 km) en promoot de wandeltocht onder de werknemers. Aangemelde bedrijven ontvangen een promotiepakket. 

Amaliazorg 

Vorig jaar liep Amaliazorg het Rondje Someren met 15 medewerkers. Zij hebben een vitaliteitsprogramma om de gezondheid onder werknemers te vergroten. Bewegen past binnen de visie die Amaliazorg nastreeft en dit maakt dat de Kennedymars als evenement goed aansluit bij hun vitaliteitsdoelstellingen. 

Veel collega’s betrokken 

Met een groep van 15 medewerkers ging Amaliazorg de uitdaging aan. Ze blikken terug op een mooie mars, waarbij de verzorging en beleving top waren. De gezelligheid en support van collega’s die niet meeliepen, die verspreid stonden op verschillende plaatsen langs de route, was de kers op de taart. Zo zijn niet alleen de wandelende maar ook de niet-wandelende medewerkers betrokken.  

Aanmelden 

Is de Kennedymars of het Rondje Someren ook interessant voor jouw bedrijf? Meld je bedrijf aan via www.kennedymars.nl/bedrijven en zet samen je beste beentje voor op 6 en 7 juli! 

Foto door Connie Sinteur

Sponsoren