2151 Deelnemers Mini Kennedymars

07 juli 2018

Aftermovie Mini Kennedymars

Op zaterdag 7 juli zijn er 2151 deelnemers gestart aan de 47e Mini Kennedymars. Na een flinke warming-up en een optreden van kinderkoor De Dauwdruppeltjes gaf mascotte Jack het startschot. De lopers konden beginnen aan hun tocht van 8km.

Onderweg werd er door omwonenden voor de nodige verfrissing gezorgd; er stonden sproeiers op straat, er werden bekertjes water uitgedeeld en er stonden stukjes watermeloen voor het pakken. En bij de nieuwe locatie van de Rabobank kregen de kinderen een Ztringz uitgereikt, de rage van het moment! Ook op de posten werden gezonde versnaperingen uitgedeeld aan de kinderen en werd er uiteraard veel gedronken!

Alle deelnemers kwamen op tijd en trots de welverdiende medaille ophalen. Daarna konden ze op het Wilhelminaplein gaan spelen in stijl van het thema 'Diep in de zee'. Er werd gesprongen op een haaien-springkussen, een beach slide springkussen en je kon je staande houden op een surfsimulator. Ook werd er met SpongeBob gegooid, kon je eendjes hengelen, knutselen of je laten schminken. Kortom een middag vol vermaak tijdens de 47e Mini Kennedymars.

Alle lopertjes gefeliciteerd met het uitlopen van de Mini Kennedymars én fijn dat jullie er bij waren! Bedankt.

Sponsoren