Programma Mierlo

Jazz met pit

Neem een stoel, ga achterover zitten, en luister, onder het genot van een koud biertje, op de zomeravond van 7 juli naar steengoede live bands. Juist. Het is alweer tijd voor de tweede editie van JaZZ met PiT! Het GRATIS festival dat de lopers van de Kennedymars in Mierlo verwelkomt met een feestje op het gemeenteplein.

Wij sponsoren de Kennedymars met water, doe je mee?

Tijdens het JaZZ met PiT Festival worden flesjes water verkocht  voor Stichting Alzheimer. Het water kunt u uiteraard zelf opdrinken. U kunt er ook voor kiezen het flesje water te doneren zodat wij het kunnen geven aan de lopers van de Kennedymars. De gedoneerde flesjes worden op de nacht van 7/8 juli uitgedeeld aan de lopers.

Waarom water?
Water is gezond voor iedereen. Voor jong en oud, als brandstof voor je spieren en een mooie huid. Je wordt er alert van en het geeft een boost aan je brein. Water is verkwikkend en verfrissend. Kortom, water is goed voor je!  Tijdens het JaZZ met PiT Festival staat het symbool voor een mooie toekomst zonder Alzheimer.

Voor meer info ga naar inactievooralzheimer

Bands:

JaZZcape Bigband www.jazzcape.nl/
Bigband The Black Pearls www.theblackpearls.nl
Jazz Academy www.somerenslust.nl/jazz-academy
Voiceware www.voiceware.nl/

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren