Postelplein

Op zondag 7 juli is er een jaarmarkt in het centrum van Someren. Veelzijdigheid maakt de markt dit jaar bijzonder. Snuffelend tussen het variërende aanbod leeft het festivalgevoel, wat we creëren op en rondom het Wilhelminaplein, op de markt ook door. Laat je tijdens het shoppen vermaken door het straattheater en geniet van een mooie markt. Wil jij ook met een kraam op de markt staan? Meld je dan aan via www.kennedymars.nl/jaarmarkt

Postelplein
Arte Favola, bekend van Holland’s got talent & Belgium’s got talent is te zien op de jaarmarkt. Een prachtig duo dat je meeneemt naar ongekende hoogte…. De acrobatische passie, vloeit door hun aderen. Iris zweeft sierlijk door de lucht en windt er geen doekjes om. Paul overtreft met 1 arm het armpje drukken van iedere echte man! Op het Postelplein staat een grote stelling waar ze in de doeken gaan hangen. Ook kun je het duo tegenkomen op de markt. Dit wil je niet missen!

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren