Media

Social Media

Mis niets en volg de Kennedymars via de social media. Like onze Facebookpagina of volg ons op Instagram voor unieke sfeerimpressies en foto’s. Via deze kanalen bieden wij een uniek kijkje achter de schermen en volg je de belevenissen van Jack tijdens het Kennedymarsweekend. Kom je hem tegen? Maak dan een selfie, post hem op Facebook en maak kans op een leuke prijs. Loop je mee? Volg ons dan op Twitter, praat mee via #Kennedymars en kom in contact met andere deelnemers. Daarnaast bieden we ook webcare diensten aan via Facebook en Twitter. Stel je vraag via een bericht of een direct message en wij streven er naar om binnen enkele dagen te antwoorden.

Foto’s

Er zijn veel foto’s gemaakt tijdens het Kennedymarsweekend. Bekijk ze via diverse websites.

Zaterdag 7 juli Mini  Kennedymars – Foto’s Martie Jeuken

Zaterdag 7 juli start Kennedymars – Foto’s Martie Jeuken

Zaterdag 7 juli start Kennedymars – Foto’s Rob Fritsen

Diverse foto’s Kennedymarsweekend – Delayhla Boulonois

Zondag 8 juli jaarmarkt centrum Someren – Thirza Maas

Aftermovie

Mobiele App

Onze app is vernieuwd, handig voor thuis én onderweg! Mobiele inschrijvingen en betalingen doe je gemakkelijk via deze app. Ook zijn de lopers live te volgen. En lopers zelf delen hun belevenissen snel op social media door bijvoorbeeld een selfie te maken in een Kennedymars kader of door direct berichten te plaatsen op hun accounts. Natuurlijk zijn ook het recente nieuws, weerbericht en de routes met alle posten te vinden. Hoe je dit allemaal doet kun je bekijken in de tutorial hiernaast nadat je hem eerst natuurlijk hebt gedownload!

Kennedykrant

Lees hier de Kennedykrant van de 56e Kennedymars.

Persberichten

Hieronder een overzicht van artikelen omtrent de Kennedymars die gepubliceerd zijn door de regionale pers.

SIRIS

De medewerkers van onze lokale omroep SIRIS zijn op zaterdag 7 en zondag 8 juli natuurlijk weer actief tijdens het Kennedymarsweekend in Someren. De marathonuitzending begint op zaterdag om 12.00 uur en is op zondag om 16.00 uur, nadat de laatste loper van de 56e Kennedymars over de streep is gestrompeld, weer afgelopen. Je kunt luisteren naar interviews met lopers, organisatoren en publiek en kijken naar filmpjes en honderden foto’s. Tijdens de radiouitzending zal SIRIS lopers interviewen op de route en live verslag doen van de festiviteiten op het Wilhelminaplein.

Lopersverslagen

Als organisatie waarderen wij de mening van onze deelnemers. Vandaar dat we ook waarde hechten aan iedere uiting van en hier aandacht aan besteden op onze website.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren