Algemene voorwaarden

De vereniging JOEK is de uitgever en redacteur van deze website, in samenwerking met RenewMyID. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk en kunnen derhalve nimmer aansprakelijk worden gesteld, voor de producten en diensten van adverteerders en sponsoren. De uitgever van deze website besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die op deze site te vinden is. Desondanks is het mogelijk dat er in de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen. De uitgever van deze site aanvaardt geen aansprakelijkheid voor beweerdelijke (im)materiele schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die direct of indirect worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het gebruik van gegevens, illustraties, scripts en/of bestanden wordt slechts toegestaan na tevoren verkregen, schriftelijke toestemming van de uitgever van deze site en op voorwaarde van duidelijke bronvermelding.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren