Prijzen en tijden

Om mee te doen met de Mini Kennedymars heb je een startkaart (of een begeleidersbandje) nodig. Met deze startkaart kun je onderweg stempels verzamelen en krijg je bij de verschillende posten onderweg wat te eten of te drinken. Bij de finish krijg je op vertoon van een volle startkaart een Mini Kennedymars medaille.

De Inschrijfmogelijkheden

  • Voorinschrijving: zaterdag 17 juni en zaterdag 24 juni bij de JOEK Inschrijfstand.
  • Daginschrijving: zaterdag 1 juli bij de JOEK inschrijfstand.

De Inschrijfkosten

Hieronder een overzicht van de prijzen voor de startkaarten.

  • Kinderen tijdens voorinschrijving: € 3,00
  • Kinderen tijdens daginschrijving: € 5,00
  • Ouders en begeleiders: € 2,50*

 

Groepskorting

Zijn jullie met een groep van meer dan 20 personen? Dan krijgen jullie 10% korting op de startkaart. Let op: dit geldt alleen tijdens de voorinschrijving.

Startpakket

Ieder jaar wordt er een nieuw startpakket samengesteld, waarin onder andere een startkaart, een keycord en een gadget zitten. De leuke gadgets zijn bijvoorbeeld een stoere zonnebril, coole pet of handige rugzak. De prijs van het startpakket kan varïeren per editie.

Ouders/begeleiders

vanaf dit jaar is er een bandje speciaal voor ouders/begeleiders die meelopen tijdens de Mini Kennedymars.
Hierdoor kunt u tijdens de wandeling ook gebruik maken van al onze faciliteiten.
Deze bandjes zijn verkrijgbaar tijdens de voorverkoop op het Wilhelminaplein of voorafgaand aan de start van de Mini Kennedymars op 1 juli. Een bandje kost €2.50 en is verplicht voor elke ouder/begeleider die mee loopt tijdens de Mini Kennedymars.

De JOEK Inschrijfstand

De JOEK inschrijfstand zal geopend zijn op onderstaande data en is te vinden op het Wilhelminaplein in Someren. Bij de inschrijfstand is het mogelijk om je tijdens de Algemene- en Daginschrijving in te schrijven voor de Mini Kennedymars. Uiteraard komt ‘Jack‘ ook een kijkje nemen!

  • Zaterdag 17 juni: 10:00 – 15:00
  • Zaterdag 24 juni: 10:00 – 15:00
  • Zaterdag 1 juli: 10:00 – 13:00

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren