Kindermarkt

Gezocht marktkooplui M/V, tot 15 jaar

Heb jij mooie spulletjes die je niet meer gebruikt en denk je daar nog een centje voor te kunnen krijgen?

Dan is de Kindermarkt helemaal iets voor jou! Geheel gratis kun jij op zondag 2 juli 2017 op het Jumboplein je spullen aanprijzen en natuurlijk verkopen. Het Jumboplein wordt dit jaar het kinderplein met allerlei attracties en je maakt onderdeel uit van de grote Kennedymarkt, dus aan bezoekers geen gebrek. Voor een leuke marktsfeer wordt gezorgd. Er is een beperkt aantal marktkramen beschikbaar, zorg daarom dat je er snel bij bent. Lijkt je dit interessant en vooral ook leuk, dan zien we je graag vanaf 09.00 uur op het Jumboplein. Mochten er geen kramen meer beschikbaar zijn dan mag je je spullen natuurlijk toch verkopen, zorg dan dat je een dekentje of tafeltje bij je hebt om je spulletjes op uit te stallen.

Kom je niet van Someren dan moet je je melden bij het kapelletje op de kruising Loovebaan/ Vaarstelstraat in Someren. Hier zijn mensen van de organisatie aanwezig die je de route naar de Minimarkt kunnen vertellen. Op het Jumboplein meld je je eerst bij iemand van de organisatie voordat je een plaatsje gaat zoeken (te herkennen aan een geel shirt). Let op er mag alleen speelgoed verkocht worden! Om 11.00 uur moet je kraam of verkoopplek klaar zijn. De auto kan geparkeerd worden in de Tuinstraat of Melchertstraat in Someren (+/- 100 meter lopen naar de plek).

Meld je nu aan via onderstaande link:
Aanmelden Kindermarkt

Succes met verkopen!

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren