Ik wil me (nog) inschrijven

Actuele Informatie [01-07]

Let op: de online inschrijfmodule is inmiddels gesloten. Het is enkel nog mogelijk om via de daginschrijving deel te nemen. Hiervoor kun je terecht in het centrum van Someren. Zie de overige content op deze pagina voor meer informatie. Voor het afhalen van het startbewijs (een portable chip) kun je ook terecht op het Wilhelminaplein. Vanaf 18:00 uur zijn hiervoor speciale tenten ingericht achter het gemeentehuis waarna je als deelnemer meteen kunt aansluiten in de startrij. Voor het Rondje Someren op 2 juli kun je vanaf 06.30 het startbewijs ophalen.

Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot het inschrijven voor zowel de Kennedymars als het Rondje Someren. Inschrijven kan gedurende de periode van 21 maart tot en met 2 juli. Let op: de prijs varieert gedurende deze periode, hoe eerder je inschrijft hoe meer je profiteert van de kortingen. Inschrijven bij lokale VVV’s is vanaf dit jaar niet meer mogelijk.

De Inschrijfmogelijkheden

 • Online Inschrijving: 21 maart t/m 30 juni via de website.
 • Algemene Inschrijving: 17 juni en 24 juni bij de JOEK Inschrijfstand.
 • Daginschrijving: 1 juli en 2 juli bij de JOEK inschrijfstand.

De Inschrijfkosten

Hieronder een overzicht van de prijzen per deelnemer.

Kennedymars

 • Periode 21 maart t/m 30 april: € 20,00.
 • Periode 1 mei t/m 24 juni: € 22,50.
 • Periode 25 juni t/m 1 juli: € 27,50.

 

Rondje Someren

 • Periode 21 maart t/m 30 april: € 12,50.
 • Periode 1 mei t/m 24 juni: € 15,00.
 • Periode 25 juni t/m 2 juli: € 20,00.

De JOEK Inschrijfstand

De JOEK inschrijfstand zal geopend zijn op onderstaande data en is te vinden op het Wilhelminaplein in Someren. Bij de inschrijfstand is het mogelijk om je tijdens de Algemene- en Daginschrijving in te schrijven voor zowel de Kennedymars, het Rondje Someren, als de Mini Kennedymars.

 • Zaterdag 17 juni: 10:00 – 15:00
 • Zaterdag 24 juni: 10:00 – 15:00
 • Zaterdag 1 juli: 12:00 – 22:00
 • Zondag 2 juli: 06:30 – 08:00

Afhalen Startbewijs

Tijdens de voorinschrijving op 17 en 24 juni is het mogelijk je startbewijs op te halen op het Wilhelminaplein in Someren. Op beide dagen zijn wij aanwezig van 10.00 uur tot 15.00 uur. Vergeet daarbij niet om je inschrijfbevestiging (uitdraai van bevestigingsmail) mee te nemen. Het is toegestaan het startbewijs op te laten halen door anderen. Ook hiervoor vragen wij de inschrijfbevestiging mee te geven. Uiteraard blijft het ook mogelijk het startbewijs op te halen voorafgaand aan de start op zaterdag 1 juli. Hiervoor zijn wij vanaf 18.00 uur aanwezig op het Wilhelminaplein in Someren (achterkant gemeentehuis). Voor het Rondje Someren op 2 juli kun je vanaf 06.30 het startbewijs ophalen.

Merchandise

Tijdens de openingstijden van de JOEK Inschrijfstand is het mogelijk om promotiemateriaal van de Kennedymars te kopen. Tijdens het weekend op 1 juli en 2 juli zullen al onze artikelen ook verkrijgbaar zijn aan de Infostand op het Wilhelminaplein. Tevens kunt u altijd terecht in onze webshop.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren