FAQ

  • Hoe kom ik aan mijn startbewijs?
   Als je online ingeschreven en betaald hebt dan kun je je startbewijs afhalen bij het inschrijfbureau op de dag van de mars op vertoon van de bevestigingsmail. Het inschrijfbureau bevindt zich achter het gemeentehuis en het is open van 17:00 tot 20:00 uur op zaterdag en vanaf 5:00 uur op zondag. Afhalen van startbewijzen kan tevens op de 2 zaterdagen voorafgaand aan het weekend van de Kennedymars op het Wilhelminaplein in Someren (10:00 tot 15:00 uur).

 

  • Moet ik persoonlijk mijn startbewijs ophalen?
   Nee, dit hoeft niet. Men mag zijn of haar startbewijs ook door iemand anders op laten halen. Geef in dat geval wel even een printje van de bevestigingsmail mee.

 

  • Ik heb geen bevestiging per e-mail ontvangen, kan ik nu toch mijn startbewijs ophalen?
   Mogelijk is de bevestigingsmail in je spam folder terecht gekomen. Indien je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de organisatie. Noteer voor de zekerheid je inschrijfnummer, dat voorkomt wachttijden bij het inschrijfbureau.

 

  • Starttijden 2018
   –   Starttijd Kennedymars: 7 juli 20:00 uur
   –   Starttijd Rondje Someren: 8 juli tussen 6:00 uur en 7:00 uur

 

  • Waar kan ik mijn auto parkeren?
   Voor de wandelaars is er een speciale parkeerplaats ingericht. Op deze parkeerplaats kunnen de deelnemers van de Kennedymars en van het Rondje Someren gratis parkeren. Voor slechts 1 euro worden wandelaars vanaf hier naar de startplaats gebracht. Op zondagmiddag worden de wandelaars als service gratis teruggebracht naar deze parkeerplaats. Let op! Deze service geldt alleen voor deelnemers van de Kennedymars of het Rondje Someren.

 

  • Editieshirt
   Het speciale editieshirt is tot en met 31 mei te bestellen in onze shop. De editieshirts worden rond 16 juni per post verzonden of zijn af te halen tijdens de voorinschrijvingen op de 2 zaterdagen voorafgaand aan het weekend van de Kennedymars op het Wilhelminaplein in Someren (10:00 tot 15:00 uur).

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren