Ervaringen

Deel hier je ervaringen met de Kennedymars Someren en bekijk hoe anderen de Kennedymars hebben ervaren. Waarom is meedoen aan de Kennedymars Someren zo bijzonder? Wat waren de hoogte- of dieptepunten? Kortom, alles wat je kwijt wilt kun je delen op deze pagina!

Naam
E-mail
Titel
Beoordeling
Toelichting

 

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Geweldige ervaring! Raad iedereen aan om minimaal een keer mee te doen aan deze bijzondere tocht. Veel gezelligheid langs de route in de dorpen maar ook mooie natuur op de Strabrechtse Heide. Ontzettende ontlading bij binnenkomst in Someren waar duizenden mensen staan om je aan te moedigen voor de laatste meters. De volledige route is autovrij en er is meer dan genoeg eten en drinken op alle posten. Mocht het nodig zijn, dan staan de mensen van EHBO en het massageteam klaar om blaren te prikken of een goede massage te geven. Alles tot in de puntjes geregeld!

 

 

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren