Doorkomsttijden

De Kennedymars start op zaterdagavond 7 juli om 20:00 uur en het Rondje Someren start op zondag 2 juli tussen 06:00 – 07.00 uur in de ochtend. Deelnemers van beide wandeltochten kunnen tot 16:00 uur op zondag 8 juli finishen.┬áTijdens het Kennedymars weekend kun je hier tevens de doorlooptijden vinden. Wandelaars zijn te volgen via onze live-tracker!

Voorgaande Edities

Hoewel het meelopen met de Kennedymars voor vrijwel iedereen een uitdaging is, is de reden om mee te lopen echter weer voor bijna iedereen verschillend. Sommigen lopen voor een goed doel, sommigigen vanwege een weddenschap, en weer anderen doen het puur voor de gezelligheid. Maar natuurlijk zijn er ook altijd mensen die zichzelf willen overtreffen, en dan het liefst ieder jaar weer. Om deze mensen te helpen bieden wij hieronder de mogelijkheid om de uitslagen van voorgaande edities terug te vinden. Zowel het tijdstip van binnenkomst per wandelaar, de bijbehorende tussentijden alsook statistieken (totalen) per jaargang kunnen hieronder geraadpleegd worden.

Jaargang Uitslagen KM Uitslagen RS Statistieken
2016 54e Kennedymars 22e Rondje Someren Totalen
2015 53e Kennedymars 21e Rondje Someren Totalen
2014 52e Kennedymars 20e Rondje Someren Totalen
2013 51e Kennedymars 19e Rondje Someren Totalen
2012 50e Kennedymars 18e Rondje Someren Totalen

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren