Braderie

Inschrijven voor de Kennedymarkt

Inschrijven Food Inschrijven Non-food

Op de zondag van het Kennedymarsweekend vindt er in het centrum van Someren, rondom de finish van de wandeltochten, tussen 11:00 en 18:00 uur traditiegetrouw een uitgebreide Kennedymarkt plaats. De Kennedymarkt is een combinatie van een braderie, ambachtenmarkt, kindermarkt en een kinderkermis. Voor ieder wat wils! In het centrum van Someren vindt op zondag 2 juli tussen 11.00 en 18.00 uur de uitgebreide Kennedymarkt plaats. Slenterend langs de vele kramen geniet je ondertussen van straattheater en diverse activiteiten voor kinderen.

Jumboplein

Ook dit jaar is het Jumboplein hét plein voor de kleine bezoeker! Op dit grote kinderplein vermaken kinderen zich gegarandeerd. Rennen over stormbanen, springen op springkussens of bungeetrampolines en opperste concentratie bij het stokvangspel. Er is ook ruimte gereserveerd voor een kindermarkt. Geheel gratis verkopen kinderen op zondag 2 juli 2017 op het Jumboplein hun spulletjes. Er is een beperkt aantal marktkramen beschikbaar, dus schrijf je snel in. Mochten er geen kramen meer beschikbaar zijn dan wordt dit op tijd aangegeven. Neem dan een dekentje of tafeltje mee om je spulletjes uit te stallen.

Postelplein

Dit jaar biedt de bekende braderie tijdens de Kennedymars ook een mooie rommelmarkt aan. Voor iedereen die houdt van lekker snuffelen tussen tweedehands spulletjes wordt het Postelplein dit jaar omgetoverd tot een knusse rommelmarkt! Een gezellige plek waar iedereen in Someren en omstreken hun spulletjes kan verkopen. Heb jij elpees, singles, huisraad, antiek en curiosa in de aanbieding, huur dan snel een kraam van 4 meter breed en 2 meter diep voor slechts €30,-! Meld je aan via evenementen@kennedymars.nl.

Kom ons helpen

Vele handen maken licht werk. Dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie van de Kennedymars. Vandaar dat we graag een beroep doen op eenieder die hun steentje wil bijdragen. Check de mogelijkheden en deel mee in het gevoel van trots dat wij als vrijwilliger graag met jullie delen!

Meer informatie:

JOEK Lid Vrijwilliger

Sponsoren